ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Γάλλοι εμπλέκουν τον Σαγκμπό με τον Παναθηναϊκό

Οι Γάλλοι εμπλέκουν τον Σαγκμπό με τον Παναθηναϊκό
© SAM BAGNALL/AMA

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία η Μονπελιέ ενδιαφέρεται για τον Γιανίκ Σαγκμπό που έμεινε ελεύθερος από την Χαλ αλλά τον παίκτη θέλουν και ο Παναθηναϊκός με την Μπούρσασπορ.

Ο Γιανίκ Σαγκμπό, 28χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Χαλ, είναι το νέο όνομα που ήρθε να προστεθεί στην μεταγραφολογία γύρω από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Γαλλία.

Χαρακτηριστικά το www.footmercato.net επικαλείται δικές τους πληροφορίες που προέρχονται από τον ίδιο τον Γάλλο επιθετικό πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Γαλλία και η Μονπελιέ θα ήταν μια από τις ομάδες που θα ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του.

Και αυτό γιατί από τον σύλλογο αποχωρεί ο Λούκας Μπάριος. Το δημοσίευμα μάλιστα τονίζει ότι η περίπτωση του Σαγκμπό είναι ενδιαφέρουσα γιατί ο παίκτης είναι ελεύθερος. Εκεί τονίζει όμως ότι ο συναγωνισμός είναι μεγάλος από τη στιγμή που και ο Παναθηναϊκός αλλά και η Μπούρσασπορ ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναπαραγάγουν και οι Τούρκοι λόγω της εμπλοκής της Μπούρσασπορ.

Από τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού, διαφορετικό στιλ από όσους ήδη έχουν, κάτι το οποίο δεν είναι ο Σαγκμπό αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει ενδιαφέρον.

Προτεραιότητα όμως αποτελεί η απόκτηση του στόπερ και μέχρι να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα δύσκολα στο τριφύλλι θα κινηθούν για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ