ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ευχές της ΠΑΕ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Οι ευχές της ΠΑΕ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο το βράδυ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ τον Άρη και η πράσινη ΠΑΕ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΚΑΕ λέγοντας πως άπαντες θα είναι στο πλευρό των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το Σάββατο το πρώτο του τίτλο τη φετινή σεζόν με την ομάδα μπάσκετ να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Η πράσινη ΠΑΕ θέλησε να στείλει ευχές για καλή επιτυχία στην πράσινη ΚΑΕ και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία σημείωσε ότι κάθε μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού είναι στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανέφερε:

«Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου. Όλοι μας θα είμαστε στο πλευρό της προσπάθειάς σας, όπως κάθε μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού σε σημαντικές στιγμές του συλλόγου».

Επίσης και η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανάρτηση της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο τμήμα μπάσκετ μέσω σχετικής ανάρτησης στο twitter της: "Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου. Η ψυχή και η καρδιά μας μαζί σας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ