ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι επόμενες εργασίες στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Οι επόμενες εργασίες στο "Απόστολος Νικολαΐδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε ποιες εργασίες απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ανακαίνισης του "Απόστολος Νικολαΐδης" και το χρονοδιάγραμμα της εκτέλεσης τους.

Η πρώτη φάση της ανακαίνισης του "Απόστολος Νικολαΐδης" εξελίσσεται παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, η πρόθεση της διοίκησης είναι να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα με προσωρινή μετακόμιση.

Η σημαντικότερη φάση αφορούσε την προσθήκη των σουιτών στην κεντρική εξέδρα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και έχει σχεδόν τελειώσει. Ακόμα, απομένουν μερικές εργασίες για την πρόσβαση και τη διαρρύθμιση και θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Με βάση τον προγραμματισμό της ΠΑΕ, προβλέπεται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η αντικατάσταση των καθισμάτων στη Θύρα 10. Τα πλαστικά καρεκλάκια θα αντικατασταθούν με άλλα πιο άνετα και υψηλότερης ποιότητας, ώστε οι κάτοχοι διαρκείας να απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση.

Επίσης, θα αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους κατόχους διαρκείας, για να υπάρχει ανταποδοτικότητα στα χρήματα για τα εισιτήρια τους.

Σε παράλληλο χρόνο, θα αντικατασταθούν τα πλαστικά καθίσματα της θύρας 7, με νεότερα, ενώ στην 6 είχαν τοποθετηθεί νέα την προηγούμενη σεζόν. Δεν θα αλλάξουν τα καρεκλάκια στις τέσσερις θύρες του κόρνερ, διότι στη δεύτερη φάση της ανακαίνισης θα τοποθετηθούν οι πύργοι με τις σουίτες.

Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί πριν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον όμιλο του Europa League, στις 3 Νοεμβρίου με τη Σταντάρ Λιέγης. Μέχρι τότε, θα έχουν τοποθετηθεί νέοι πάγκοι και άλλου τύπου φυσούνα.

Πάντως, ήδη οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να καταστήσουν πιο λειτουργικό το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αποδίδουν. Ανάλογη ανταπόκριση υπάρχει από τους φιλάθλους, οι οποίοι εκφράζονται θετικά για την πιο όμορφη όψη της ιστορικής έδρας του Τριφυλλιού.

Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης, με τα δύο πρόσθετα διαζώματα, τους πύργους στα κόρνερ, τον πολυχώρο άνωθεν της Θύρας 7 και το εξωτερικό μεταλλικό κέλυφος, εξαρτώνται από την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας. Για την οποία, όπως έχει αποκαλύψει το Sport24.gr, ο φάκελος έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αναμένει τη γραφειοκρατεία...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ