ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι έντεκα που επέλεξε ο Ουζουνίδης για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Οι έντεκα που επέλεξε ο Ουζουνίδης για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη ενδεκάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό δεν έκρυβε εκπλήξεις. Με Ιμπάρμπο, Μπεργκ στην επίθεση. Δείτε αναλυτικά.

Δεν κρύβει εκπλήξεις η πρώτη ενδεκάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των πράσινων στηρίχθηκε στις επιλογές που είχε και ο Αντρέα Στραματσόνι για το αρχικό σχήμα ενώ διατήρησε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ. Ο Λουκ Στιλ επιστρέφει, αλλά θα καθίσει στον πάγκο. Όπως και ο Ολιβιέ Μπουμάλ, για πρώτη φορά εφέτος σε σημαντικό παιχνίδι.

Η ενδεκάδα που θα παραταχθεί σε σύστημα 4-2-3-1 είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο. Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Βιγιαφάνιες.

Ο Βλαχοδήμος θα παίξει κάτω από τα γκολπόστ, οι Κουλιμπαλί και Χουλτ θα είναι στα δυο άκρα της άμυνας και οι Κουτρουμπής, Μολέντο τα δυο στόπερ. Τα δυο αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι οι Ζέκα, Γουακάσο και η τριάδα μπροστά τους οι Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Λουντ με τον Μπεργκ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο ο Ουζουνίδης έχει μαζί του τους: Στιλ, Μέστο, Εμποκού, Λέτο, Μπουμάλ, Ρέις και Ιβανόφ ενώ εκτός 18άδας έχει αφήσει τους Μαρινάκη, Χουχούμη, Τελάντερ, Κοτσόλη, Π. Βλαχοδήμο και Ρινάλντι.

Να θυμίσουμε ότι ο 48χρονος τεχνικός δεν υπολόγιζε καθόλου στους τραυματίες Λεντέσμα, Σάμπα και Ευαγγέλου που είχαν μείνει και εκτός της αποστολής που είχε ανακοινώσει το Σάββατο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ