ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι έξι διεθνείς του Παναθηναϊκού

Οι έξι διεθνείς του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τους έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας (τρεις ξένοι και τρεις στην U-19) που θα δεν θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις των επόμενων ημερών λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Έξι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχουν αυτές τις μέρες σε αγώνες εθνικών ομάδων και δεν θα συμμετέχουν στις προπονήσεις των πράσινων. Οι τρεις είναι ξένοι και οι άλλοι τρεις είναι στην U-19.

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας για τα φιλικά προετοιμασίας με αντιπάλους την Τουρκία στην Αντάλια στις 24 Μαρτίου και την Τσεχία στη Σόλνα στις 29 Μαρτίου.

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι ήδη στο Ελσίνκι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής Φινλανδίας ενόψει των φιλικών με την Πολωνία στο Βρότσλαβ στις 26 Μαρτίου και με τη Νορβηγία στο Όσλο στις 29 Μαρτίου.

Ο Μεντί Αμπέντ κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας προκειμένου να συμμετάσχει στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Africa Cup 2017 μεταξύ Αλγερίας και Εθιοπίας στις 25 και στις 29 Μαρτίου.

Αύριο Τρίτη (22 Μαρτίου), οι Στέφανος Ευαγγέλου, Βασίλης Αγγελόπουλος, Λάζαρος Λάμπρου θα ενταχθούν στην προετοιμασία της εθνικής κάτω των 19 ετών, η οποία θα συμμετάσχει στο Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται 23-31 Μαρτίου στην Ισπανία.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ