ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι εγκαταστάσεις της Παιανίας από αέρος

Οι εγκαταστάσεις της Παιανίας από αέρος

Το Sport24.gr δείχνει την κατάσταση που βρίσκονται τα τέσσερα γήπεδα των εγκαταστάσεων της Παιανίας και τις ενδείξεις ότι άρχισαν οι εργασίες για την ανάπλαση τους.

Για πολλά χρόνια, οι εγκαταστάσεις της Παιανίας αποτέλεσαν το πιο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Ελλάδας και φιλοξένησαν την πρώτη ομάδα και την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Για χρόνια, ήταν οι υποδομές πρότυπο για κάθε ελληνική ομάδα, αφού ακόμα και οι άμεσοι ανταγωνιστές του Τριφυλλιού άργησαν να ακολουθούν το παράδειγμα της επένδυσης σε ένα πλήρες προπονητήριο.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός αποχώρησε το καλοκαίρι του 2013 για το "Γεώργιος Καλαφάτης", λόγω της διαφωνίας του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Έκτοτε, το αθλητικό κέντρο είναι κλειστό, με εξαίρεση κάποια τουρνουά και τις προπονήσεις μερικών ομάδων.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ξανά τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, έστω και προσωρινά. Η ακαδημία και η πρώτη ομάδα αναμένεται να επανέλθουν στο αθλητικό κέντρο από το Δεκέμβριο και έπειτα, για μερικές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας.

Αλλά, σε τι κατάσταση βρίσκονται σήμερα τα τέσσερα γήπεδα; Δείτε τις φωτογραφίες που παραθέτει το Sport24.gr, μέσω την υπηρεσίας Google Earth. Στις εικόνες, είναι φανερό από αέρος ότι οι χλοοτάπητες δεν συντηρούνταν και θα χρειαστούν δουλειά για να επανέλθουν σε καλή κατάσταση.

1. Το γήπεδο δίπλα στο γυάλινο κτίριο, του παλιού ξενώνα της ακαδημίας. Είναι εμφανείς οι πρώτες εργασίες για την επανασπορά του χλοοτάπητα.

Οι εγκαταστάσεις της Παιανίας από αέρος

2. Το γήπεδο που χρησιμοποιούσαν οι Νέοι και οι Έφηβοι του Τριφυλλιού και το πιο ευαίσθητο των εγκαταστάσεων, χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά.

Οι εγκαταστάσεις της Παιανίας από αέρος

3. Το δεύτερο γήπεδο που χρησιμοποιούσε η πρώτη ομάδα και στο οποίο θα αρχίσουν εργασίες επανασποράς στις επόμενες ημέρες, για να είναι έτοιμο μέσα στο Δεκέμβρη.

Οι εγκαταστάσεις της Παιανίας από αέρος

4. Το τέταρτο γήπεδο με τον πλαστικό χλοοτάπητα, για να χρησιμοποιηθεί θα απαιτηθεί να συμπληρωθεί το καουτσούκ και το πλαστικό χόρτο σε μερικά σημεία.

Οι εγκαταστάσεις της Παιανίας από αέρος
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ