ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δυο "επικίνδυνοι" στόπερ

Οι δυο "επικίνδυνοι" στόπερ
Ταυλαρίδης, Τελάντερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από σήμερα ξεκινά για τον Παναθηναϊκό ο διήμερος μίνι μαραθώνιος εκδικάσεων προσφυγών και οι Πράσινοι ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει με τον Ράσμους Τελάντερ και τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Το σημερινό "μενού" στο πράσινο πινάκιο του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ περιλαμβάνει τις υποθέσεις των Βέμερ, Τοτσέ, Εσιέν, Λετο, όμως πιο "επικίνδυνες" θεωρούνται από τα στελέχη της Πράσινης ΠΑΕ (και όντως είναι...) οι προγραμματισμένες για αύριο (Πέμπτη, 11/1) υποθέσεις των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη.

Στον Ταυλαρίδη (καταγγελία για 97.000 ευρώ) ο Παναθηναϊκός έστειλε προς υπογραφή τον διακανονισμό που είχε προταθεί σε όλους τους πιστωτές (πληρωμές από 30/4 και αποπληρωμή σε βάθος 36 μηνών), αλλά αυτή η πρόταση απορρίφθηκε και η πλευρά του παίκτη περιμένει νέα προσφορά σήμερα. Με... ρευστό στον τραπεζικό λογαριασμό του βεβαίως, όχι με "θα" και λόγια. Δεν αποκλείεται να τα βρει τελικά ο Παναθηναϊκός με τον παλαίμαχο πλέον στόπερ, όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά ας μην βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά αν δεν δει... φως στο ΑΤΜ.

Ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση φαίνεται του Ράσμους Τελάντερ. Πλήρως αρνητική διάθεση για συμφωνία είχε ως χθες ο Δανός στόπερ της Ζυρίχης, στον οποίο οφείλονται 12.000 ευρώ της δόσης Νοεμβρίου και οι δύο δόσεις Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου, ύψους 46.000 ευρώ η καθεμία: συνολικά 104.000 ευρώ. Θα καταβληθεί προσπάθεια για συμβιβασμό και σήμερα από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πιθανότατα θα δώσει κάποιο ποσό ο Γιάννης Αλαφούζος, όμως όλα είναι ανοιχτά. Αν η υπόθεση φτάσει σε εκδίκαση - όπως και του Ταυλαρίδη - η τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών θεωρείται σχεδόν δεδομένη και εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός θα έχει περιθώριο πέντε εργάσιμων ημερών για να βρει χρήματα και λύση με τους δυο πρώην κεντρικούς αμυντικούς του.

Σήμερα η πρώτη (και πλέον... ακίνδυνη προς το παρόν) εκδίκαση είναι του Γενς Βέμερ, για τον οποίο αναμένεται να καθοριστούν οι δόσεις των οφειλομένων. Οι κίνδυνοι ξεκινούν στις 16:00, με τις υποθέσεις των Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο. Ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τη δικηγόρο των τριών παικτών προτείνοντας την καταβολή 10.000, 10.000 και 8.000 ευρώ αντίστοιχα, προκειμένου να εξασφαλίσει νέα αναβολή, όμως ακολούθως απέσυρε την πρότασή του και αναμένεται νέος κύκλος επαφών σήμερα το πρωί, πριν την εκδίκαση. Όλα ανοιχτά...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ