ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δοκιμές του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Οι δοκιμές του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Σύστημα με τέσσερις παίκτες στα χαφ, δυο καθαρόαιμους επιθετικούς και τον Πράνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας δοκίμασε ο Αναστασίου στην προπόνηση της Δευτέρας.

Οι προπονήσεις στην διάρκεια της προετοιμασίας είναι οι ιδανικές για κάθε είδους δοκιμές από τον εκάστοτε προπονητή. Είτε σε ότι έχει να κάνει με το σύστημα της ομάδας, είτε με την θέση στην οποία θα χρησιμοποιηθούν κάποιοι παίκτες ενόψει των αγώνων που έρχονται.

Έτσι και ο Γιάννης Αναστασίου την Δευτέρα το απόγευμα και στην διάρκεια της προπόνησης των πράσινων στο "Γ. Καλαφάτης" έκανε ένα οικογενειακό δίτερμα στο οποίο έδωσε έμφαση στην τακτική.

Σε αυτό είχε τέσσερις παίκτες στα χαφ, δυο καθαρόαιμους επιθετικούς και τον Πράνιτς σε ρόλο αριστερού μπακ με τον 42χρονο προπονητή να δείχνει ότι έχει στο μυαλό του τον Κροάτη ενόψει των αγώνων με την Μπριζ αν δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Νάνο.

Κάτι εξαιρετικά δύσκολο ιδίως για το πρώτο παιχνίδι καθώς πλέον έχει κλείσει δυο εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Χαρακτηριστικά στην μια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Αναστασίου και μπορεί να θεωρηθεί ως η βασική βρίσκονταν ο Κοτσόλης κάτω από τα γκολπόστ, ο μόνος που δεν θα παίξει αν είναι καλά ο Στιλ. Στην άμυνα ήταν δεξιά ο Βέμερ, αριστερά ο Πράνιτς και στο κέντρο οι Ταυλαρίδης, Σάντσεθ.

Στην μεσαία γραμμή μπροστά τους οι Λαγός, Ζέκα και λίγο πιο μπροστά οι Νίνης, Ατζαγκούν ενώ το δίδυμο της επίθεσης αποτελούνταν από τους Μπεργκ, Καρέλη.

Φυσικά αυτές είναι κάποιες από τις σκέψεις που έχει στο μυαλό του ο Αναστασίου και ενδεχομένως περισσότερα να δούμε στο φιλικό της Τετάρτης με την Ουντινέζε στην Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα στην απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και ολοκλήρωσαν όπως γράψαμε με οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Οι Νάνο, Κλωναρίδης και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμά τους, ενώ ο Εσιέν απουσίασε με άδεια. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί.

Στο γυμναστήριο οι "κομμένοι"

Σε ότι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται βρέθηκαν κανονικά και την Δευτέρα (20/7) το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" και ακολούθησαν πρόγραμμα μόνο στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Γιούσεφ Φος.

Άπαντες έδωσαν το παρών καθώς πλην του Ρισβάνη δεν έχουμε κάποια άλλη αποχώρηση ενώ το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει καθημερινά προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ρεπό.

Άδεια στον Κότσαρη

Οι Κότσαρης και Στάικος οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι ήρθαν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο μεν γκολκίπερ του τριφυλλιού πήρε κάποιες μέρες επιπλέον άδεια καθώς και οι δυο τους ξεκίνησαν νωρίτερα την προετοιμασία τους με την Εθνική και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις των πράσινων στις αρχές Αυγούστου.

Όσο για τον Στάικο θα συνομιλήσει με τον Γιάννη Σαμαρά καθώς σε πρώτη φάση θα ακολουθήσει την προετοιμασία των Νέων και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας θα του πει πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ