ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δικαιολογίες του Κύζα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Οι δικαιολογίες του Κύζα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γεώργιος Κύζας προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά την διαιτησία του στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό, εφευρίσκοντας δικούς του κανόνες και υποστηρίζοντας ότι είχε μια άψογη διαιτησία.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, Γεώργιος Κύζας, πρέπει να ήταν σε σύγχυση όχι μόνο στην διάρκεια του αγώνα όπου έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα όπου προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να κάνει το άσπρο μαύρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα όσα έλεγε ήταν ανυπόστατα και δεν υπάρχουν στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου. Για την φάση της αποβολής για παράδειγμα όπως έλεγε τόσο ο Χρήστος Μπούρμπος όσο και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τους έλεγε: «Ήταν… υποσχόμενη επίθεση» κάνοντας τους πράσινους να… βάλουν τα γέλια και να του υπενθυμίσουν ότι « υποσχόμενη επίθεση είναι… κάθε επίθεση».

Φυσικά άπαντες στον Παναθηναϊκό έκαναν και τις συγκρίσεις με την κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Μαζουακού τρεις μέρες νωρίτερα σε πιο κραυγαλέα περίπτωση από αυτή με τον Μπούρμπο.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης γενικότερα έδειχνε να μην έχει αντίληψη του τι έκανε και επέμενε ότι η διαιτησία του ήταν πάρα πολύ καλή έως άψογη.

Στον Παναθηναϊκό τα είχαν και με τον τέταρτο διαιτητή Ανδρέα Παππά με τον οποίο ταξίδεψαν μάλιστα μαζί στην Αθήνα και ο οποίος προσπαθούσε να μιλήσει με φιλική διάθεση τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας με τους πράσινους να απομακρύνονται, καθώς κανείς δεν έχει ξεχάσει την διαιτησία του στο ματς με την Ξάνθη και την ήττα με 4-2 στο τέλος του πρώτου γύρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ