ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι διακανονισμοί επιβίωσης μετά την "κανονιά" Αλαφούζου!

Οι διακανονισμοί επιβίωσης μετά την "κανονιά" Αλαφούζου!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" φέρνει στο φως τα έγγραφα που παρέδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες και φέρουν την υπογραφή του διευθύνοντα συμβούλου και α' αντιπροέδρου, Στράτου Σωπήλη.

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού, τα οικονομικά προβλήματα ολοένα και διογκώνονται μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να "κόψει" την χρηματοδότηση της ΠΑΕ πριν περίπου ένα τρίμηνο, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την διάδοχη κατάσταση και πλέον κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στο "τριφύλλι". Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση φαντάζει (και είναι) εφιαλτική.

Η ΠΑΕ παλεύει για την επιβίωσή της και έχει φτάσει στο σημείο να επαφίεται πια στην καλή θέληση και διάθεση των παικτών της ομάδας, ώστε να δεχτούν τους διακανονισμούς που προσφέρει, προκειμένου να μην ξεκινήσει ένα "κύμα" προσφυγών, το οποίο θα φέρει πιο σύντομα την ομάδα στα τάρταρα. Θα είναι και το οριστικό τέλος, το αντιλαμβάνονται οι πάντες.

Το "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" φέρνει στο φως τα έγγραφα που παρέδωσε χθες το πρωί (6/12) η διοίκηση προς τους παίκτες και φέρουν την υπογραφή του διευθύνοντα συμβούλου και α' αντιπροέδρου, Στράτου Σωπήλη. Αναλυτικά κάθε διακανονισμός:

-Εχει ως ημερομηνία έναρξης την 30η Νοεμβρίου, ήτοι την τελευταία μέρα που μπορούσε να πληρώσει ο Παναθηναϊκός τους παίκτες, προτού αποκτήσουν δικαίωμα προσφυγής.

-Ενημερώνει πως ο Παναθηναϊκός είναι εν αναμονή είσπραξης την 31η Ιανουαρίου 2018, του ποσού των 725.000 ευρώ απ' τη μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

-Επισημαίνει πως το 40% του οφειλόμενου ποσού, καταβλήθηκε στους παίκτες την Τρίτη (5/12) και το υπόλοιπο 60% θα εξοφληθεί δύο μέρες μετά την είσπραξη της δόσης του Μπεργκ (2/2/2018). Εν ολίγοις, όποιος παίκτης υπογράψει τον διακανονισμό, βάζει "πλάτη" στο αίτημα της διοίκησης και δεν θα έχει δικαίωμα προσφυγής έως το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα να "ελέγξει" η ίδια το ρόστερ και τις πωλήσεις που θα κάνει.

Το κείμενο του διακανονισμού, αναφέρει τα εξής: "Αυτό το ιδιωτικό συμφωνητικό υπογράφεται σήμερα, Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, στο Κορωπί, ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (εφεξής αναφερόμενη ως "Η ομάδα") και τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή... (εφεξής αναφερόμενος ως "Ο Παίκτης").

Α) Η Ομάδα οφείλει στον Παίκτη το ποσό των... ευρώ ως δόση του επαγγελματικού συμβολαίου που υπεγράφη στις....

Β) Η Ομάδα και η Αλ Αΐν FC υπέγραψαν στις 27/6/2017 μία συμφωνία αναφορικά με τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάρκους Μπεργκ (εφεξής "Συμφωνία μεταγραφής"), σύμφωνα με το Αρθρο 4.2, με την οποία η Ομάδα θα πρέπει να λάβει απ' την Αλ Αΐν, το ποσό των επτακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (725.000 €) στις 31.01.2018 (εφεξής αναφερόμενη ως η "Απαίτηση"). Τα ακόλουθα συμφωνούνται από κοινού:

1.Η Ομάδα και ο Παίκτης συμφωνούν ότι ο Παίκτης θα λάβει το οφειλόμενο ποσό ως εξής:

α) Το ποσό που αντιστοιχεί στο 40% μέχρι τις 5/12/2017.

β) Το υπόλοιπο 60% μέσα σε 2 μέρες από την ημέρα πληρωμής της "Απαίτησης" (σ.σ. δόση Μπεργκ) προς την ομάδα".

ΙΔΟΥ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΣΠΟΡ":

Οι διακανονισμοί επιβίωσης μετά την "κανονιά" Αλαφούζου!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ