ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι απουσίες δίνουν τρεις επιλογές στον Στραματσόνι

Οι απουσίες δίνουν τρεις επιλογές στον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει πέντε ποδοσφαιριστές και θα αναγκαστεί να πάρει ρίσκα στο σύστημα που θα επιλέξει και στους παίκτες που θα προτιμήσει για την ενδεκάδα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ήταν που ήταν πολλές οι απουσίες για τον Αντρέα Στραματσόνι (Νίκλας Χουλτ, Μουμπάρακ Γουακάσο, Ιβάν Ιβανόφ, Σεμπαστιάν Λέτο) ήρθε να προστεθεί και αυτή του Τζαντομένικο Μέστο για να μειώσει ακόμα περισσότερο τις επιλογές του Ιταλού προπονητή.

Εκ των πραγμάτων, ο Στραματσόνι έχει τρεις επιλογές για το σύστημα που θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό... Κάθε μία της περιέχει το δικό της ρίσκο, λόγω των παικτών οι οποίοι θα καλύψουν συγκεκριμένες θέσεις και έγκειται στον Ιταλό ποιον θα εμπιστευτεί για το παιχνίδι με τη Θέλτα.

1ο σενάριο, 3-5-2

Ο Στιλ θα αρχίσει στην εστία, οι Μολέντο, Κουτρουμπής και Σάμπα θα αγωνιστούν στην τριάδα των στόπερ, ο Κουλιμπαλί θα καλύψει το ένα άκρο και ένας εκ των Μαρινάκη, Χουχούμη το άλλο, οι Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ θα αποτελέσουν την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή και οι Μπεργκ, Ιμπάρμπο θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Σάμπα είναι ανέτοιμος αγωνιστικά για ένα ματς υψηλού ρυθμού και ο ένας εκ των δύο πλάγιων μπακ-χαφ, δεν θα έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή...

2ο σενάριο, 4-4-2

Ο Στιλ θα είναι ο γκολκίπερ, οι Μολέντο και Κουτρουμπής θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί στο ένα άκρο της άμυνας και ένας εκ των Μαρινάκη, Χουχούμη στο άλλο, στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες και Λουντ και στην επίθεση οι Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Σε μία εναλλακτική εκδοχή, ο Κουτρουμπής θα μετατεθεί στη μεσαία γραμμή για να την κάνει πιο αμυντική αντί του Βιγιαφάνιες και ο Σάμπα θα πάρει θέση δίπλα στον Μολέντο.

Εν προκειμένου, ο Στραματσόνι δεν εμπιστεύεται ιδιαιτέρως την αμυντική τετράδα στα ματς του Europa League, πόσο μάλλον με έναν παίκτη που δεν πιστεύει στη σύνθεση της.

3ο σενάριο, 4-5-1

Ο Στιλ αρχίζει στην ενδεκάδα, οι Μολέντο και Κουτρουμπής θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί στο ένα άκρο της άμυνας και ένας εκ των Μαρινάκη, Χουχούμη στο άλλο, οι Λεντέσμα και Ζέκα θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Λουντ σε ρόλο επιτελικού χαφ, ο Ιμπάρμπο ο δεξιός εξτρέμ, ο Βιγιαφάνιες ή ο Εμποκού ο αριστερός εξτρέμ και ο Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Ισχύουν οι ανησυχίες του Στραματσόνι για την τετράδα στην άμυνα και δεν είναι σίγουρος εάν οι δύο εξτρέμ, θα έχουν αρκετές επιστροφές για να βοηθούν τους πλάγιους μπακ στην ανασταλτική λειτουργία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ