ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό

Οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό και πλην των μεταγραφών στο τριφύλλι έχουν προχωρήσει και με το θέμα των αποδεσμεύσεων με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό έχουν προχωρήσει αρκετά ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους και έχουν ήδη προβεί σε τέσσερις κινήσεις αλλά οι πράσινοι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν τρέξει και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων και των λύσεων συμβολαίων με παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Ήδη οι εκπρόσωποι των παικτών που βρίσκονται στην μαύρη λίστα έχουν ενημερωθεί και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες δέκα μέρες να έχουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις για τη λύση των συμβολαίων ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Πλην του Μπούι που έχει ήδη φύγει και του Μπερίσα που είναι δανεικός από την Ρόμα και θα επιστρέψει στην Ιταλία στην μαύρη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Μέντες, Σπυρόπουλος, Ντίνας, Μαλντίν, Ρισβάνης ενώ υπάρχει ερωτηματικό σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών όπως οι Μαρινάκης, Γκέκας, Σταματάκης.

Ας δούμε όμως κάθε περίπτωση ξεχωριστά ξεκινώντας από τους Μέντες, Σπυρόπουλο που δεν αποκλείεται και μέσα στην εβδομάδα να αποτελέσουν παρελθόν από το τριφύλλι καθώς στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στους πράσινους.

Δανεικός ο Ντίνας

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντίνα το πιθανότερο είναι πως θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει την αξία του ώστε να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι μέσα στη σεζόν υπήρξε ανανέωση του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα ο Ρισβάνης ειδοποιήθηκε την Παρασκευή ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν αλλά στο τριφύλλι θέλουν να δουν μήπως βρεθεί χρυσή τομή και υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του και εκ νέου δανεισμός προκειμένου να τον τσεκάρουν μια ακόμη χρονιά. Κάτι που όμως σε πρώτη φάση φαίνεται ότι δεν επιθυμεί ο ίδιος.

Τέλος παρελθόν από τους πράσινους αποτελεί και ο Μαλντίν με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να έχει αποχαιρετήσει από την περασμένη Παρασκευή τους συμπαίκτες του.

Τα ερωτηματικά

Σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτηματικά στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Μαρινάκη, Γκέκα και Σταματάκη. Ο μεν πρώτος με τις εμφανίσεις του και την παρουσία του το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις δείχνει ότι θα μείνει τουλάχιστον ένα εξάμηνο ακόμα για να συμπληρώνει τους Βέμμερ και Μπούρμπο στην θέση του δεξιού μπακ.

Όσο για τους δυο 20χρονους άσους με τον μεν Γκέκα να αγωνίζεται δανεικό στον Φωστήρα και τον Σταματάκη να παραμένει όλη τη χρονιά στον Παναθηναϊκό ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα μείνουν ή αν θα αποχωρήσουν. Κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ