ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι απορίες για την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού

Οι απορίες για την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν τους παίκτες και ρωτούσαν τι δεν πάει καλά στην ομάδα. Ο Πράνιτς που δεν θα συνεχίσει και ο παλιός γνώριμος Γιουσέφ Φος.

Το ισόπαλο 2-2 και ο τρόπος που συνέβη, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά όχι την οργισμένη αντίδραση τους. Μετά τις αποδοκιμασίες στη λήξη του ματς, μερικοί από τους θεατές περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια, προκειμένου να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές, με ηρεμία και ψυχραιμία.

Κατά κύριο λόγο, ο Μπεργκ και ο Ζέκα προσεγγίστηκαν από φίλους του Τριφυλλιού και συζήτησαν για τα αρνητικά αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα, ενώ δεν έλειψαν και παραινέσεις στους νεότερους παίκτες, χωρίς όμως περαιτέρω συστάσεις.

Οι παίκτες, από την πλευρά τους, εξέφραζαν την αδυναμία τους να εξηγήσουν τι δεν λειτουργεί σωστά και ο Παναθηναϊκός χάνει νίκες που δείχνουν "σίγουρες" και διαβεβαίωσαν ότι όλοι δουλεύουν σκληρά για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Στη διάρκεια του ματς ο Ντανιέλ Πράνιτς δέχτηκε τις περισσότερες αποδοκιμασίες, αλλά κατά την αποχώρηση δεν τον ενόχλησε κανένας. Πάντως, ο Κροάτης αμυντικός έχει αντιληφθεί ότι το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα για τον ίδιο και η αποχώρηση του τον Ιούνιο μοιάζει βέβαιη...

Ακόμα, στο "Απόστολος Νικολαΐδης" παρέστη ο Γιουσέφ Φος, ο Ολλανδός γυμναστής που συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά τη λήξη, ο Φος περίμενε την έξοδο των παικτών του Παναθηναϊκού και είχε χαιρετισμό με όσους γνωρίζεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ