ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ανησυχίες των ξένων του Παναθηναϊκού

Οι ανησυχίες των ξένων του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανησυχούν με τις εξελίξεις στην Ελλάδα και έλαβαν διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση της ΠΑΕ αναφορικά με τις πληρωμές τους.

Από την έναρξη της ελληνικής εσωτερικής κρίσης, τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/6), οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο...) θορυβήθηκαν και αισθάνθηκαν ανησυχία.

Συναισθήματα απολύτως φυσιολογικά, αφού, δεν είναι ότι καλύτερο να διαμένουν σε μία ξένη χώρα και να βλέπουν τα πάντα γύρω τους να καταρρέουν.

Ακόμα και όσοι έχουν δύσκολα βιώματα σε μικρότερες ηλικίες, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν παρόμοιες καταστάσεις.

Στη διοίκηση αντιλήφθηκαν άμεσα τι συνέβαινε και επικοινώνησαν με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, ενημερώνοντας τους ότι οι πληρωμές είναι διασφαλισμένες και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Τους πληροφόρησαν ποιες περιοχές να αποφύγουν αυτές τις ημέρες και τους επανέλαβαν ότι εκείνοι και οι οικογένειες τους, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Προβληματισμένοι είναι και οι Έλληνες παίκτες, αλλά, για αυτούς είναι διαφορετικά, διότι εδώ έχουν τις οικογένειες τους και δεν πρόκειται να μετακομίσουν σε άλλη χώρα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Επίσης, σε αυτούς έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι θα πληρωθούν στην ώρα τους και χωρίς προσκόμματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ