ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι 50άρηδες Δώνης και Βλαχοδήμος και ο 40άρης Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Χρήστος Δώνης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος έφτασαν τις 50 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ενώ ο Κουρμπέλης σαραντάρισε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Χρήστο Δώνη, Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι δυο πρώτοι με την εμφάνιση τους αυτή έφτασαν τις 50 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του τριφυλλιού ενώ ο Κουρμπέλης έφτασε τις 40 τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Οι Δώνης και Βλαχοδήμος κατάφεραν και άφησαν πίσω τους παίκτες όπως οι Μάτος, Γκαλέτο, Μαρινάκης, Πατσιαβούρας, Σαμαράς που είχαν λιγότερες συμμετοχές και πλέον έχουν μπροστά τους παίκτες Βιγιαφάνιες, Σιμπνέφσκι, Καραβίδας και Ασλανίδης με περισσότερες παρουσίες προκειμένου να τους ξεπεράσουν.

Όσο για τον Κουρμπέλη άφησε πίσω του ποδοσφαιριστές όπως οι Βονόρτας, Ρομέρο και μέχρι τέλος της σεζόν θα έχει ξεπεράσει τους Καραγεωργίου, Ολιβάρες, Σαπάνη, Κώτσιο και Γκέκα αν παίξει και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σε συμμετοχές από το υπάρχον ρόστερ όμως δεν είναι άλλος από τον Ρόμπιν Λουντ. Ο μέσος από το Φινλανδία που διανύει πιθανότατα την τελευταία του σεζόν με το τριφύλλι στο στήθος έχει φτάσει πλέον τις 72 παρουσίες έχοντας αφήσει πίσω του παίκτες όπως οι Γκονζάλες, Γαλάκος, Ίβανσιτς και Μίκλαντ. Επίσης μέχρι το τέλος της σεζόν θα ξεπεράσει τους Μήνου, Ολισαντέμπε, Νιόπλια και Βαμβακούλα.

Αυτή τη στιγμή ο Λουντ είναι στην 117η θέση της σχετικής λίστας και δεν θα προλάβει να μπει στην πρώτη 100αδα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ