ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι 10 καλύτερες ατάκες της συνέντευξης του Μπεργκ

Οι 10 καλύτερες ατάκες της συνέντευξης του Μπεργκ

Το Sport24.gr ξεχωρίζει και σας παρουσιάζει τις 10 καλύτερες ατάκες απ' την αποκλειστική συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ, η οποία προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

H αποκλειστική συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ στο Sport24.gr προκάλεσε πολλές συζητήσεις. O Σουηδός επιθετικός απάντησε, δίχως, δισταγμό σε όλες τις ερωτήσεις, καυτηρίασε την δύσκολη κατάσταση στον Παναθηναϊκό και μίλησε χωρίς περιστροφές για το ποιος έφερε το "τριφύλλι" σ' αυτό το σημείο.

Ο στράικερ της Αλ Αΐν έκανε μία αναδρομή στην πορεία του με την πράσινη φανέλα, μίλησε για τη σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει, αλλά και τα πρόσωπα που θέλησαν να δημιουργήσουν μία άσχημη εικόνα για τον ίδιο. Το Sport24.gr ξεχωρίζει και παρουσιάζει τις 10 καλύτερες ατάκες της συνέντευξής του.

1. "Απ’ την πρώτη μέρα που πήγα στον Παναθηναϊκό, τα πράγματα ήταν διαρκώς πάνω-κάτω, γύρω απ’ το οικονομικό περιβάλλον της ομάδας".

2. "Έλεγαν πως εγώ κι ο Ζέκα πληρωνόμασταν κανονικά και οι υπόλοιποι παίκτες δεν πληρώνονταν. Κάποιοι το πίστευαν αυτό. Μα δεν ήταν αλήθεια".

3. "Υπήρχε, ωστόσο, ένα πρόσωπο στην ομάδα (σ.σ. εννοεί τον πρώην τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο) που προσπάθησε πραγματικά εκείνη την περίοδο να βάλει το όνομά μου στα σκατά. Δεν είναι εκεί πλέον".

4. "Εάν ήμουν… κωλοχαρακτήρας, θα έφευγα ως ελεύθερος και δεν θα έπαιρνε η ομάδα τα λεφτά που πήρε, που ήταν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ".

5. "Θα μπορούσα να έχω ένα ακόμη καλύτερο συμβόλαιο στην Αλ Αΐν. Αλλά αυτά ήταν λεφτά του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν εύκολη περίοδος για μένα. Με συγχωρείς, τα ψέματα και όλο αυτό δεν ήταν κάτι που άξιζα. Θέλω ο κόσμος να έχει όλες τις πλευρές της ιστορίας".

6. "Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητα υποβιβασμού του Παναθηναϊκού".

7. "Αξίζαμε τον τίτλο το 2015, στον Παναθηναϊκό έζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου".

8. "Μετά την τιμωρία μου με τον ΠΑΟΚ κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να φύγω".

9. "Με τον Ουζουνίδη παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δούλευε πολύ με τους παίκτες, για την ομάδα και όταν βρήκε ρόλους στην ομάδα παίξαμε πολύ καλά και το ευχαριστιόμασταν".

10. "Είχαμε μία πραγματικά πολύ ανταγωνιστική ομάδα και αν δεν είχε διαλυθεί, θα μπορούσε να διεκδικήσει με πάρα πολύ καλές πιθανότητες τον τίτλο".

*Την Κυριακή, το Sport24.gr αποκαλύπτει το backstage της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστική συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ στο Sport24.gr: "Δεν μου άξιζαν αυτά τα ψέματα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ