ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: "Νιώθω πολύ ευχαριστημένος"

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: "Νιώθω πολύ ευχαριστημένος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανυπόμονος για να πάρει την ευκαιρία του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και εξέφρασε τη χαρά του για τη μετεγγραφή του στους "πράσινους". Τι είπε για τον αδελφό του, Παναγιώτη.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και έδειξε ανυπόμονος για να πάρει την ευκαιρία του στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για τη μετεγγραφή του στους "πράσινους". Ο ομογενής τερματοφύλακας σχολιάζει ακόμα τη συνύπαρξη στο "τριφύλλι" με τον αδερφό του, Παναγιώτη και αναφέρεται στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τη δουλειά που γίνεται: "Η δουλειά είναι πολύ καλή. Δουλεύουμε δυνατά και χαίρομαι που είμαι εδώ".

Για το πώς νιώθει που είναι στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του: "Είναι ωραίο να παίζεις στην ίδια ομάδα με τον αδερφό σου. Με βοηθάει και τον βοηθάω στην προπόνηση, αλλά και όχι μόνο. Είναι καλό το να παίζεις με μέλος από την οικογένεια σου στην ίδια ομάδα".

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα: "Σε κάθε προπόνηση πρέπει να δώσεις ό,τι καλύτερο έχεις. Ο καθένας θέλει να γίνεται καλύτερος από τον άλλον και ο κάθε τερματοφύλακας μαθαίνει περισσότερα με αυτόν τον τρόπο".

Για το αν ανυπομονεί για την πρώτη του συμμετοχή: "Ναι, ανυπομονώ".

Για το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και πριν τον Ηρακλή: "Το κλίμα είναι καλό. Αν κάνουμε αυτά που μπορούμε, αν παίξουμε την μπάλα που μπορούμε θα νικήσουμε τον Ηρακλή".

ΓΙα τι πρέπει να κάνει η ομάδα του: "Ναι, πρέπει να μπουν τα γκολ, αλλά είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται και η καλή τακτική".

Για το αν λείπει κάτι από τον αδερφό του ώστε να γίνει βασικός: "Είναι καλός παίκτης, έχει καλή τεχνική. Είναι νεαρός, κάθε παίκτης μπορεί να μάθει πράγματα και πιστεύω ότι θα τα μάθει εδώ και εύχομαι τα καλύτερα στον Παναγιώτη".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ