ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οδεύει ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό

Οδεύει ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο 22χρονος τερματοφύλακας, Νίκος Γιαννακόπουλος, φέρεται να αποτελεί την επιλογή των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, για τον γκολκίπερ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Λουκ Στιλ.

Επιτακτική έκριναν την ανάγκη προσθήκης ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο back up του Λουκ Στιλ, οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και Γιάννης Αναστασίου.

Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν ότι η έλευση ενός γκολκίπερ επιβάλλεται και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, κατέληξαν στον 22χρονο, Νίκο Γιαννακόπουλο.

Ο γεννημένος στις 19/2/1993 ποδοσφαιριστής, αποδεσμεύτηκε πριν μερικές ημέρες από τον Πανιώνιο και προκρίθηκε ως η καλύτερη λύση τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Οι Φύσσας και Βόκολος έχουν άποψη για τον Γιαννακόπουλο, αφού τον γνωρίζουν από την παρουσία του στις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ, ο Αναστασίου έχει αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Επίσης, παρότι είναι μόλις 22 ετών, ο Γιαννακόπουλος μετράει 38 συμμετοχές στη Superleague και έχει δείξει ότι διαθέτει καλά στοιχεία. Ο γκολκίπερ ύψους 1,92μ. αναμένεται να υπογράψει τριετές ή τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μπριζ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ