ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οδ. Βλαχοδήμος: "Μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού, είπε πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες, αλλά δεν πρέπει να μείνει στις τελευταίες επιτυχίες της.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μίλησε για το νικηφόρο σερί των "πράσινων", τόνισε πως το "τριφύλλι" μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες, αλλά δεν πρέπει να μείνει στις τελευταίες επιτυχίες του και να κοιτάξει την συνέχεια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός πως η ομάδα του νίκησε πιο δύσκολα τον Πανιώνιο σε σχέση με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: "Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος θα παίξει καλή άμυνα και χρειαζόμασταν πολλά τρεξίματα, να κυκλοφορήσουμε γρήγορα τη μπάλα, ώστε να διασπάσουμε την άμυνά του".

Για την τρίτη σερί νίκη: "Μας δίνει θάρρος και ώθηση. Ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Θέλουμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν. Αυτός είναι ο σκοπός μας".

Για τις απώλειες βαθμών με μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους: "Δεν έχω κάποια εξήγηση. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να τα δίνουμε όλα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές σου βγαίνει αυτό που θέλεις να κάνεις. Έχουμε βρει τον ρυθμό μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να νικάμε και για τους φιλάθλους και για την ομάδα και φυσικά, για τους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από τη νίκη".

Για το ότι δεν είχε πολλή δουλειά στα τελευταία παιχνίδια: "Οι συμπαίκτες μου κάνουν πολύ καλή άμυνα. Η ομάδα θέλει να νικάει, ξέρει ότι πρέπει να κρατήσει το μηδέν για να το πετύχει και με τις οδηγίες του προπονητή, αμύνεται σωστά. Γι΄ αυτό κι εγώ έχω πιο εύκολο έργο".

Για ποιο από τα δύο ματς που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι πιο σημαντικό: "Ευτυχώς το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να το νικήσουμε. Καταλαβαίνω ότι το Κύπελλο είναι ένας τίτλος και όλοι τον θέλουμε, αλλά στο πρωτάθλημα έχει σημασία πού θα τερματίσουμε. Γιατί μπορούμε να πάρουμε προβάδισμα για τα πλέι οφ".

Για τον πιο δυνατό αντίπαλο του "τριφυλλιού": "Κάθε ομάδα έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και άλλη μας βολεύει περισσότερο και άλλη λιγότερο. Είναι καλό που νικάμε, γιατί αποκτάμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Όμως, οι νίκες που πετύχαμε δεν μας εξασφαλίζουν τις νίκες στα επόμενα ντέρμπι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Θα παίξουμε ξανά με τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, ίσως και με τον Ολυμπιακό, οπότε δεν πρέπει να μείνουμε στις νίκες που κάναμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ