ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ρισβάνης, ο ΟΦΗ και οι κόκκινες κάρτες

Ο Ρισβάνης, ο ΟΦΗ και οι κόκκινες κάρτες
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Ρισβάνης αναμένεται να παίξει στην άμυνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ, όμως διατηρεί μία αρνητική παράδοση στα παιχνίδια με την ομάδα του Ηρακλείου.

Οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι ο Σπύρος Ρισβάνης θα επανέρθει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ λόγω των τραυματισμών στην άμυνα.

Οι Σίλντενφελντ και Κουτρουμπής αισθάνονται ενοχλήσεις και με τους Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό να ακολουθούν, δεν πρόκειται να παρθούν ρίσκα με ενδεχόμενη χρησιμοποίηση τους, ενώ ο Μέντες δεν υπολογίζεται για την Κυριακή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρισβάνης και ο Τριανταφυλλόπουλος θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ στην κυριακάτικη αναμέτρηση και θα αναλάβουν την αναχαίτιση των επιθετικών των Κρητικών.

Οι αποβολές

Πάντως, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει μία δυσμενή παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ στη Superleague, αφού στις δύο συμμετοχές του την προηγούμενη σεζόν είχε αποβληθεί!

Στο ματς του πρώτου γύρου στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (21/9/2013, 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού), ο Ρισβάνης είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84' για ένα μαρκάρισμα στον Περογαμβράκη.

Στο ματς του δευτέρου γύρου στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" (1/2/2014, 1-1), ο Ρισβάνης είχε αποβληθεί με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα αφού ανέτρεψε τον Ροβίθη στο ύψος του πέναλτι, αλλά με τον επιθετικό του ΟΦΗ να μην έχει υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Με δεδομένο ότι πρόκειται να αγωνιστεί την Κυριακή, είναι σίγουρο ότι ο Ρισβάνης θα κάνει ότι μπορεί για να μην τριτώσει το κακό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ