ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει, το χρονικό των ανακατατάξεων

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει, το χρονικό των ανακατατάξεων
INTIME SPORTS

Διαβάστε το χρονικό των ανακατατάξεων που έφεραν τα πάνω κάτω στην πράσινη ΠΑΕ και ενημερωθείτε για το τι έπεται για την συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Με την ανεργία που πλήττει το τελευταίο διάστημα την Ελλάδα σε οποιοδήποτε υποκατάστημα του ΟΑΕΔ και αν πήγαινε κανείς την Τρίτη δυσκολότερα θα συναντούσε τόσο κίνηση με τόσες προσλήψεις και αποχωρήσεις όσες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τρεις προσλήψεις, των "Φαμπρί", Κινγκ και Καλαποθαράκου και τρεις... απολύσεις των Γόντικα, Πέτσου και Μπουμσόνγκ συνέθεσαν το σκηνικό μέσα σε διάστημα μάλιστα λίγο μόνο ωρών.

Παράλληλα είχαμε και ανακατατάξεις σε σε ρόλους μελών της διοίκησης αλλά και των παλαίμαχων του Τριφυλλιού συνέθεσαν το όλο σκηνικό. Και φυσικά αυτά είναι μόνο η αρχή καθώς κυρίως όσον αφορά τις αποχωρήσεις αναμένεται να έχουμε και άλλες με τους Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και Λέτο να είναι στον αέρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας τα συνοψίσουμε για΄τι από το πρωί της Τρίτης οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στον Παναθηναϊκό σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα το Τριφύλλι προσέλαβε τον έμπειρο σε ομάδες, αλλά άπειρο από πρωταθλητισμό, Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ ως πρώτο προπονητή του Παναθηναϊκού ενώ ανακοινώθηκε ως βοηθός του Ισπανού τεχνικού ο παλιός γνώριμος σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους Φερέιρα Κινγκ.

Επίσης οριστικοποιήθηκε η πρόσληψη του Βασίλη Καλαποθαράκου ως γυμναστή της ομάδας του Τριφυλλιού καθώς λύθηκε το συμβόλαιο του με τον Εργοτέλη. Αυτό όμως ήταν το εύκολο κομμάτι της υπόθεσης γιατί συνήθως μια πρόσληψη είναι πολύ πιο εύκολη από μια απόλυση.

Κεφάλαιο... απολύσεις

Στις απολύσεις είχαμε πρώτα την αποχώρηση-παραίτηση του Δημήτρη Γόντικα. Ενός σημαντικού μέλους της πράσινης ΠΑΕ και πολύτιμο γρανάζι του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια. Εν συνεχεία ακολούθησε η απόλυση του Βαγγέλη Πέτσου. Ενός ανθρώπου ο οποίος έκανε σπουδαία αθόρυβη δουλειά η οποία ίσως φανεί στο μέλλον και ανάλογα τα αποτελέσματα της δουλειάς του ανθρώπου που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Πέτσο.

Παράλληλα είχαμε και το ραντεβού της διοίκησης με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές ώστε να χωρίσουν οι δρόμοι τους και ο Γάλλος να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό άμεσα κιόλας μένοντας ελεύθερος να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του.

Οι ανακατατάξεις

Την ίδια ώρα είχαμε ανακατατάξεις σε ρόλους μελών της διοίκησης με τον Δημήτρη Γούναρη να αναλαμβάνει περισσότερες αρμοδιότητες ενώ υπήρξαν αλλαγές καθηκόντων και για τους Βασίλη Κωνσταντίνου, ανέλαβε τον ρόλο του Γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ ο Κώστας Ελευθεράκης θα είναι πλέον μόνο τεχνικός διευθυντής των πράσινων.

Όλα αυτά όμως δεν αποκλείεται να αποτελέσουν το πρώτο κύμα φυγής καθώς αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις παικτών και σίγουρα ανθρώπων της πράσινης ΠΑΕ.

Στους παίκτες όπου και τα πράγματα είναι πιο εύκολα δυο είναι τα ονόματα που αναμένεται να αποχωρήσουν άμεσα από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τους Βύντρα και Χριστοδουλόπουλο. Και οι δυο βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο από το Τριφύλλι για διαφορετικούς λόγους θα μπορούσαμε να πούμε ο καθένας.

Οι επόμενες... αποχωρήσεις

Με τον Βύντρα έγιναν δυο ραντεβού χθες, το πρώτο με τον Χρήστο Παναγόπουλο και το δεύτερο με τον Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα μετά το πρώτο υπήρχε η αίσθηση ότι ο Βύντρα είχε λύσει και αυτός όπως και ο "Μπουμ" το συμβόλαιο του. Το δεύτερο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο όμως μπέρδεψε τα πράγματα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη. Καθώς ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού άφησε ανοιχτό στον Βύντρα το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα αρκεί να συμφωνήσει στη μείωση του 50%. Άρα όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Για τον Χριστοδουλόπουλο τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Λάζαρος περιμένει μια πρόταση από το εξωτερικό, την Ιταλία, για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Μένει να δούμε αν θα φύγει ως δανεικός, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια κατά κόρον με τον Βαγγέλη Μάντζιο η αν θα αποχωρήσει με μεταγραφή με τον Παναθηναϊκό να καρπώνεται και κάποια χρήματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ