ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο νέος πρίγκιπας του Τσάκα για τον Παναθηναϊκό!

Ο νέος πρίγκιπας του Τσάκα για τον Παναθηναϊκό!

Νέα πρόταση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει κατατεθεί από τη Σαουδική Αραβία όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr. Προέρχεται από την πλευρά του Πρίγκιπα Καλέντ μπιν Αλ Ουαλίντ Αλ Σαούντ. Διαψεύδει η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Το σίριαλ σχετικά με υποψήφιους επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία που σχετίζονται με την αγορά του Παναθηναϊκού μόνο λήξαν δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr ο Πρίγκιπας Καλέντ μπιν Αλ Ουαλίντ Αλ Σαούντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους "πράσινους" προκειμένου να αποκτήσει το 54,7% των μετοχών που παραχωρεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Μάλιστα παρουσία του Βλάση Τσάκα πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους συμβούλους του Πρίγκιπα Καλέντ μπιν Αλ Ουαλίντ Αλ Σαούντ να μεταφέρουν συγκεκριμένη πρόταση του Σαουδαράβα επιχειρηματία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η σοβαρότητα της πρότασης δεν αμφισβητείται ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (9/3).

Η απόσυρση του ενδιαφέροντος από τους προηγούμενους υποψήφιους επενδυτές από την Σαουδική Αραβία σε συνδυασμό με την κωλυσιεργία αλλά και αλλεπάλληλα ναυάγια είναι γεγονός πως έχει κουράσει τους φίλους του Παναθηναϊκού που πλέον περιμένουν πράξεις.

Μένει να διαπιστωθεί εάν η πρόταση που έχει καταθέσει ο Πρίγκιπας Καλέντ μπιν Αλ Ουαλίντ Αλ Σαούντ και αποκαλύπτει το Sport24.gr θα έχει αίσια κατάληξη για τον Παναθηναϊκό.

Από την μεριά πάντως της πλευράς Βαρδινογιάννη διαψεύδεται η ύπαρξη διαπραγματεύσεων με τον συγκεκριμένο Πρίγκιπα. Το ίδιο ισχύει και για τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν είναι αυτός ο επενδυτής ο οποίος εκπροσωπεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ