ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο χρόνος τελειώνει, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισπεύδει για την άδεια

Ο χρόνος τελειώνει, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισπεύδει για την άδεια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να διευθετήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ φέρεται να αναμένει νέα "ένεση" από τον Αλαφούζο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα παραμένει το βασικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό. Η προθεσμία για τη σύναψη διακανονισμών ή την εξόφληση των οφειλών λήγει την Παρασκευή 31 Μαρτίου και είναι σαφές πως η διοίκηση δεν έχει πολύ χρόνο.

Τα διοικητικά στελέχη διεξάγουν συζητήσεις για να διευθετήσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες, ωστόσο έχουν να αντιμετωπίσουν την αρνητική προδιάθεση των πιστωτών. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά απρόοπτα, με οφειλές που εμφανίζονται από το πουθενά και δεν είχαν προβλεφθεί.

Αναμφίβολα, οι πιο υψηλές και συνάμα δύσκολες υποθέσεις αφορούν τον Μάικλ Εσιέν, τον Έκι Γκονζάλες, τον Βίκτορ Σάντσεθ και τον Γιούρι Μαμούτε. Η ΠΑΕ οφείλει πολλά χρήματα στους τρεις πρώτους, ενώ με τον Βραζιλιάνο επιθετικό η συνεννόηση είναι δύσκολη, λόγω απόστασης και χαρακτήρα.

Ακόμα, πρέπει να καταβληθούν οφειλόμενα στα προπονητικά επιτελεία υπό τον Αναστασίου και τον Στραματσόνι. Με αμφότερους διατηρείται δίαυλος επικοινωνίας και λογικά δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα για μία νέα συμφωνία καταβολής των δεδουλευμένων.

Βεβαιότητα λόγω Αλαφούζου

Η μοναδική πηγή εισροής κεφαλαίων τη δεδομένη χρονική περίοδο προέρχεται από τον Γιάννη Αλαφούζο, μέσω της διενεργούμενης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τη διοίκηση πως εφόσον απαιτηθούν έξτρα χρήματα για υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής, τότε θα συνδράμει ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η αδειοδότηση.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" εκφράζουν τη βεβαιότητα τους ότι ο Παναθηναϊκός θα λάβει έγκριση από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Διότι, έχουν πολλές υποθέσεις να ρυθμίσουν και λίγο χρόνο να το πράξουν…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ