ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο χρόνος μεγαλώνει, η απόδοση πέφτει

Ο χρόνος μεγαλώνει, η απόδοση πέφτει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr καταγράφει την αδυναμία που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στη διατήρηση του σκορ και την πτώση της απόδοσης του στο τελευταίο χρονικό διάστημα των αγώνων.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση... Φράση που ταιριάζει στον Παναθηναϊκό και στην "κατάρρευση" που συντελείται στα τελευταία λεπτά των παιχνιδών, με την πτώση της απόδοσης του, την έλλειψη δυνάμεων και την αδυναμία να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ.

Η ισοφάριση σε 1-1 από τη Βέροια (24/10) στο 87' είναι το τελευταίο κρούσμα στη φετινή σεζόν. Μόλις πέντε μέρες πριν, την Πέμπτη (20/10) ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί 2-0 επί της Σταντάρ Λιέγης και ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 84', μην καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη.

Νωρίτερα, για την ίδια διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός ο οποίος είχε κυριαρχήσει επί τη Θέλτα, αλλά ηττήθηκε με δύο γκολ που δέχτηκε από το 80' και έπειτα. Με τον Άγιαξ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 1-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να το διατηρήσει και ηττήθηκε 2-1.

Ακόμα και στη νίκη με 3-1 επί του Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0, όμως στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσε, το σκορ μειώθηκε σε 2-1 και τελικά, επιτεύχθηκε το τρίτο γκολ στο 87'...

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου μεταλλάσσεται όσο περνά ο χρόνος και φτάνει στην πλήρη αδυναμία προς τη λήξη του παιχνιδιού. Δεν συνέβη σε όλα τα ματς της φετινής σεζόν και ειδικά στα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών, η ομάδα είχε διάρκεια.

Ωστόσο, μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου, η συγκεκριμένη αδυναμία έχει εδραιωθεί και ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει καταφέρει να τη σταματήσει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ