ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Χριστοφή μπορεί να απελευθερωθεί"

"Ο Χριστοφή μπορεί να απελευθερωθεί"
VIK

Ο νομικός εκπρόσωπος του εξτρέμ της Ομόνοιας, Δημήτρης Χριστοφή, μίλησε για το συμβόλαιο του πελάτη του και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Στην επιβεβαίωση ότι ο Δημήτρης Χριστοφή έχει όρο στο συμβόλαιο του με την Ομόνοια που του επιτρέπει να πάρει μεταγραφή, προχώρησε ο νομικός εκπρόσωπος του, Τάσος Κυρμίτσης, μιλώντας στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό "Active".

Αφορμή για την αναφορά στάθηκαν τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Χριστοφή παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Ομόνοιας, ωστόσο το καλοκαίρι θα αποφασίσει με γνώμωνα το συμφέρον του.

"Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει συμβόλαιο, υπάρχει ένας όρος που αν τον εξασκήσει μπορεί να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Τώρα υπάρχουν υποχρεώσεις, είναι συγκεντρωμένος με την Ομόνοια. Η σχέση Χριστοφή και Ομόνοιας χρονολογείται για πολλά χρόνια. Δεν είναι ποδοσφαιρική σχέση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πάντα θα αγωνίζεται για το καλό της ομάδας.

Έχουν αρχίζει επαφές, χωρίς να μπούμε στο ουσιαστικό κομμάτι, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί τώρα. Αν δεν γίνουν αυτές οι επαφές δεν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Δεν υπάρχει πιεστικό χρονοδιάγραμμα" ανέφερε ο Κυρμίτσης.

Έπειτα, ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όμως προτίμησε να το σχολιάσει απαντώντας γενικόλογα. Συγκεκριμένα, τόνισε:

" Τόσο εγώ, όσο και ο Κώστας Ηλία (έτερος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή) δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από την Ευρώπη λόγω της πορείας του. Όχι κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί, όμως μέσα στη σεζόν και με αγώνες αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό πρέπει να τους ρωτήσετε αυτούς και όχι εμένα. Ο Χριστοφή μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν θα είναι στον Παναθηναϊκό ή αλλού δεν μπορώ να το ξέρω τώρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ