ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χουλτ παραμένει στη λίστα της Άντερλεχτ

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Άντερλεχτ θα κινηθεί για τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ, μόνο εφόσον πουλήσει τον Σέρβο αμυντικό, Ιβάν Ομπράντοβιτς. Εξελίξεις με Ταυλαρίδη και Μπούρμπο.

Η Άντερλεχτ εξακολουθεί να έχει στη λίστα της τον Νίκλας Χουλτ, αλλά η κίνηση της εξαρτάται από τον αριστερό μπακ που έχει στο ρόστερ της. Ο 29χρονος Σέρβος, Ιβάν Ομπράντοβιτς ψάχνεται για να αποχωρήσει και εφόσον πάρει μεταγραφή, τότε ο Σουηδός του Παναθηναϊκού θα τεθεί στο προσκήνιο.

Ο Βέλγος προπονητής, Hein Vanhaezebrouck, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Άντερλεχτ και στα 7 παιχνίδια που έχει κοουτσάρει, άλλαξε το σύστημα και δεν χρησιμοποιεί το 4-3-3, αλλά το 3-4-3. Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας αμυντικογενής ακραίος μπακ και δεν μπορεί να παίξει όλη την πτέρυγα. Κάτι που παρατήρησε ο νέος τεχνικός και άφησε στον πάγκο τον Σέρβο αμυντικό.

Όμως, επειδή ο Ομπράντοβιτς είναι διεθνής και δεν θέλει να ρισκάρει εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, ζήτησε να φύγει. Από την κατάληξη του, θα εξαρτηθεί εάν η Άντερλεχτ θα ενδιαφερθεί για τον Νίκλας Χουλτ, τον οποίο παρακολουθεί εδώ και ένα μήνα.

Πάντως, η παράμετρος της υπόθεσης αφορά τον ατζέντη του Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν. Ο Σουηδός μάνατζερ έχει τονίσει στους Βέλγους παράγοντες ότι μπορεί να φέρει τον πελάτη του ως ελεύθερο, ποντάροντας σε μία προσφυγή για τα οφειλόμενα που υπάρχουν από τον Παναθηναϊκό...

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ

Ο Παναθηναϊκός κάλυψε τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Στάθη Ταυλαρίδη, αναφορικά με τις δόσεις του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου και έκλεισε προσωρινά την υπόθεση. Λογικά, στις επόμενες μέρες θα επιδιώξει να πετύχει μία πιο συμφέρουσα ρύθμιση με τον 37χρονο αμυντικό, που θα αφαιρέσει ένα μηνιαίο βάρος από τον προϋπολογισμό.

Τέλος, τη Δευτέρα (20/11) θα εκδικαστεί η προσφυγή του Χρήστου Μπούρμπου, ο οποίος διεκδικεί οφειλόμενα 55.000 ευρώ και εφόσον του επιδικαστούν, μετά έπεται η απόφαση για τον διακανονισμό. Κάτι που θα πάρει χρόνο και δεν απειλεί άμεσα τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Ταυλαρίδης και Μπούρμπος έχουν τον ίδιο δικηγόρο και υπάρχει επαφή για μία διευθέτηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ