ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χουλτ μιλά για τους τραυματισμούς του

Ο Χουλτ μιλά για τους τραυματισμούς του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ περιέγραψε την κατάσταση των μηριαίων μυών του και εξήγησε πως τον έπεισε ο Στραματσόνι να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκλας Χουλτ είχε προσόντα για μία καριέρα στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά η ευπάθεια στους μηριαίους μύες δεν του την επέτρεψαν. Ο Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ έχει αποδεχτεί το γεγονός και μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση του, στην ιστοσελίδα "aftonbladet.se".

Ήταν τόσο περιγραφικός, ώστε να καταλάβουν όλοι τι αντιμετωπίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα...

"Υπάρχουν τρεις κύριοι μύες στο πίσω μέρος του μηρού. Έχω τραυματιστεί και ο ένας μυς είναι πιο λεπτός, σαν κλωστή, και δεν θα επανακτήσει τον όγκο του, σε αντίθεση με τους άλλους δύο μύες. Έχω χάσει ένα μέρος της εκρηκτικότητάς μου, αυτό που χρειάζομαι περισσότερο εάν ήθελα να αγωνιστώ ως εξτρέμ" ανέφερε ο Χουλτ.

Έπειτα, αναφέρθηκε στο πως χειρίστηκε την εξέλιξη και τόνισε πως προτιμά να αντιμετωπίζει θετικά το ζήτημα: "Έχω επανακάμψει μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς μου και έχω μία καλή καριέρα. Μας αρέσει η ζωή στην Ελλάδα. Δεν θέλω να μεμψιμοιρώ για προβλήματα. Νομίζω πως έχω γίνει αισιόδοξος".

Κατόπιν, ο Χουλτ εξήγησε το λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού, ώστε να πάρει μεταγραφή από τη Νις: "Είχα μία συζήτηση με τον προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι, για το πως σκεφτόταν να με αξιοποιήσει. Με ήθελε ως αριστερό μπακ και αυτό ήταν ένα στοιχείο που με έπεισε να δεχτώ την πρόταση του".

Ακόμα, όσον αφορά την Εθνική Σουηδίας, μία αιτία που δεν καλείται συχνά, εκτός από τους τραυματισμούς του, είναι η πληθώρα επιλογών στη θέση που αγωνίζεται. Κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος...

"Είναι γεγονός ότι δεν έχω σταθερή θέση. Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει 4-4-2, αγωνίζομαι ως αριστερός μπακ. Όταν παίζει 3-5-2, αναλαμβάνω όλη την αριστερή πτέρυγα. Είναι θέσεις που ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει πολλές επιλογές" σχολίασε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Ακόμα, ο Χουλτ μίλησε για τους προπονητές που είχε στην Έλφσμποργκ, τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Νις και το τρομοκρατικό χτύπημα του Σεπτεμβρίου, όταν η γυναίκα του και η οικογένεια της, βρίσκονταν στην πόλη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ