ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χουλτ διαψεύδει ότι έχει τάσεις φυγής

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ εξέφρασε την ενόχλησή του προς τους δημοσιογράφους που τον εμφανίζουν φευγάτο από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι υποστήριζε ο Σουηδός αριστερός μπακ μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στον πάγκο έμεινε ο Νίκλας Χουλτ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο (1-1). Ο Σουηδός φέρεται να μην προτιμήθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη επειδή έχει αποφασίσει να κάνει προσφυγή και σκέφτεται την επόμενη μέρα του μακριά από το Τριφύλλι.

Πάντως, ο Χουλτ δείχνει να μην συμμερίζεται τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Κατά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ενόχληση του για τα ρεπορτάζ, σε διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους.

Ο Χουλτ διέψευσε ότι εκπροσωπείται από τον ίδιο δικηγόρο με τον Ράσμους Τελάντερ και τόνισε ότι δεν έχει καν νομικό εκπρόσωπο, ενώ ο μόνος με τον οποίο σχετίζεται είναι ο ατζέντης του, Μάρτιν Νταλίν. Επομένως, επέμεινε ότι τα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τον δικηγόρο του να δηλώνει πρόθεση για προσφυγή, δεν έχουν καμία βάση.

Ακόμα, ο Χουλτ τόνισε ότι δεν έχει ζητήσει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και δεν έχει σκέφτεται κάτι τέτοιο. Άλλωστε, πριν λίγο καιρό ο Σουηδός διέψευδε στο περιβάλλον του ότι έχει μιλήσει με άλλη ελληνική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Χουλτ έκανε προσφυγή, όπως άλλωστε εδικαιούτο και ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που πήρε νέο συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ισοπαλία στο Περιστέρι, στο 1-1 Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ