ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χελάντερ δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα

Ο Χελάντερ δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα

Ο Φίλιπ Χελάντερ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα, λόγω των εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική ζωή της Ελλάδας τα τελευταία 24ωρα επηρεάζουν κάθε πτυχή της κοινωνίας, όπως το ποδόσφαιρο.

Επιπροσθέτως, στη χαμηλή ποιοτική στάθμη της Superleague και των δικαστικών ερευνών που ταλανίζουν το άθλημα στη χώρα μας, οι ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν και την επιφυλακτικότητα των ξένων ποδοσφαιριστών.

Ο Φίλιπ Χελάντερ, ο 23χρονος Σουηδός στόπερ, ο οποίος απασχόλησε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για περίπου δύο μήνες, αν και έφτασε κοντά στη συμφωνία, εν τέλει προτίμησε να μην αποδεχτεί την πρόταση.

Όπως καταγράφουν οι Σουηδοί ρεπόρτερ, ο Χελάντερ φοβήθηκε από τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και έκρινε ότι δεν είναι ο κατάλληλος προορισμός για την καριέρα του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ενημέρωσε για την απόφαση του, τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και τόνισε ότι η προοπτική του Παναθηναϊκού τον δελεάζει, ωστόσο, η γενικότερη κατάσταση στην Αθήνα λειτούργησε αποτρεπτικά.

Για αυτό, άλλωστε, αμέσως μετά οι Φύσσας και Βόκολος ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Ράσμους Χελάντερ, ο οποίος αποδείχθηκε... ατρόμητος σε όσα συμβαίνουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ