ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βέμερ ζητάει αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού

Ο Βέμερ ζητάει αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου κατέθεσε αίτηση ενεργοποίησης των ποινών για τον Παναθηναϊκό, λόγω της μη τήρησης του διακανονισμού.

Στη σκλήρυνση της στάσης του προχωρά ο Γενς Βέμερ, προκειμένου να πιέσει τον Παναθηναϊκό... Ο δικηγόρος του Γερμανού αμυντικού, Πάρης Ατλαμάζογλου κατέθεσε τη Δευτέρα (12/2) αίτηση ενεργοποίησης των ποινών που προβλέπονται από τον ΚΑΠ (δηλαδή, αφαίρεση βαθμών), επικαλούμενος ότι η ΠΑΕ δεν πλήρωσε την πρώτη δόση της αποζημίωσης των 500.000 ευρώ που είχε επιδικαστεί.

Σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο διακανονισμός άρχισε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, όμως δεν τηρήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Κάτι που σημαίνει πως το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πρέπει να επικυρώσει την κατάπτωση της ρύθμισης και την αφαίρεση τριών βαθμών.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Παναθηναϊκός θα έχει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών ώστε να εξοφλήσει το σύνολο του ποσού (500.000 ευρώ) και να ανακτήσει τους βαθμούς, διαφορετικά η ποινή θα ισχύσει. Επιπλέον, στους τρεις μηδενισμούς επέρχεται ο υποβιβασμός...

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24