ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τζάτζα και ο Πελέ... στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο Τζάτζα και ο Πελέ... στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα χαμένα πέναλτι στο Ιταλία-Γερμανία και δη οι εκτελέσεις των Τζάτζα και Πελέ έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Κυριακής (VIDEO)

Ο Μεχντί Αμπέντ... έγινε για λίγο Σιμένο Τζάτζα ενώ ο Ιβάν Ιβανόφ και ο Στέφανος Κοτσόλης σχολίαζαν τον Γκρατσιάνο Πελέ πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Κυριακής καθώς τα χαμένα πέναλτι στο Ιταλία-Γερμανία έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τους πράσινους. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που και όλο το τεχνικό τιμ, πλην του Γκαλίνοβιτς, είναι από την Ιταλία.

Οι παίκτες του τριφυλλιού Αμπέντ, Ιβανόφ, Ζέκα, Λέτο, Κοτσόλης είχαν στήσει ένα πηγαδάκι με τους συνεργάτες του Αντρέα Στραματσόνι για τα χαμένα πέναλτι και σχολίαζαν ιδίως τόσο τον τρόπο εκτέλεσης του Τζάτζα όσο και το γεγονός πως ο Πελέ έλεγε πως θα σκοράρει... αλά Πανένκα.

Ο Νάνο μάλιστα πήρε και το αίμα του πίσω κάνοντας την σχετική καζούρα στον βοηθό προπονητή, Ρομπέρτο Μούτσι.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανέβασε η πράσινη ΠΑΕ μαζί και τα στιγμιότυπα από την προπόνηση της Κυριακής και το κορόιδο 5 εναντίων 2 που έπαιξαν για αρκετή ώρα οι πράσινοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ