ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τζανδάρης υπέστη διάστρεμμα

Ο Τζανδάρης υπέστη διάστρεμμα
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Τζανδάρης ήταν τραυματίας στην προπόνηση της Τρίτης, ενώ συνολικά 8 ποδοσφαιριστές δεν τέθηκαν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ένας νέος τραυματισμός προέκυψε στον Παναθηναϊκό, έστω και αν δεν θεωρείται τόσο σοβαρός... Στην προπόνηση της Τρίτης (9/5), ο Φάνης Τζανδάρης υπέσρτη ελαφρύ διάστρεμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η κατάσταση του δεν κρίνεται ανησυχητική και απλώς θα καθυστερήσει λίγο την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Φυσικά, ο Τζανδάρης δεν είναι ο μόνος στο ιατρικό δελτίο, στο οποίο αναγράφονται αρκετά ονόματα. Οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μολέντο και Ρέις προπονήθηκαν ατομικά, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Κουλιμπαλί. Εκ των πέντε, μόνο ο Κουρμπέλης αναμένεται να αγωνιστεί την Κυριακή εναντίον της Κέρκυρας.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού άρχισαν με προπόνηση φυσικής κατάστασης με ποδοσφαιρικές ταχύτητες και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια 5 εναντίον 5 σε περιορισμένο χώρο.

Οι Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου και Κότσαρης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων και ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες οι Λουντ και Σιλά.

Η προπόνηση της Τετάρτης (10/5) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Photo credits: Intime

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ