ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τσιρίλο πίσω απ' το deal Παναθηναϊκού-Ουζουνίδη

Ο Τσιρίλο πίσω απ' το deal Παναθηναϊκού-Ουζουνίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο είχε συμμετοχή στις -επιτυχημένες- διαπραγματεύσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Παναθηναϊκό. Δείτε το ποστ του Ιταλού στο facebook.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι με κάθε επισημότητα νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε απ' το "τριφύλλι", υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (01/12), ύστερα απ' τη συνάντηση των δύο πλευρών. Μάλιστα, στο deal είχε σημαντική συμβολή κι ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής, απ' την στιγμή που αποσύρθηκε απ' την ενεργό δράση, ασχολείται με το μάνατζμεντ παικτών.

Εκτός απ' την υπόθεση του Ουζουνίδη, ο Ιταλός μάνατζερ είχε συμβολή και στην μεταγραφή του Τζαντομένικο Μέστο στο "τριφύλλι", καθώς ήταν ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζμεντ του Φρεντερίκο Παστορέλο, ενώ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των "πρασίνων", ο Τσιρίλο ανέβασε ένα ποστ στο facebook, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Εβρίτη τεχνικό, καθώς και στους άμεσους συνεργάτες του, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου.

"Καλή επιτυχία στους κ.κ. Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφο Κόλα και Νίκου Γιάγκου. Καλή επιτυχία σ' όλους στον Παναθηναϊκό. Ολοκληρώσαμε τη συμφωνία", αναφέρει το μήνυμα του Ιταλού.

Δείτε το ποστ:

Ο Τσιρίλο πίσω απ' το deal Παναθηναϊκού-Ουζουνίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης
Ουζουνίδης: Επιστρέφει μετά από 19 χρόνια
Αλαφούζος σε Στραματσόνι: "Αντρέα, μείνε"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ