ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τσάβες παραμένει στο Μπουένος Άιρες

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρές Τσάβες δεν έχει διευκρινίσει την ημερομηνία της επιστροφής του, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς περιμένει χρήματα προκειμένου να μην προσφύγει στη FIFA.

Τσάβες εδώ, Τσάβες εκεί, Τσάβες στην Αργεντινή... Ο "κομαντάντε" παραμένει στο Μπουένος Άιρες και παρότι είχε τονίσει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ότι θα επέστρεφε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (3/12), τελικά δεν ταξίδεψε. Μία επιλογή που κατά βάθος, δεν αιφνιδίασε...

Η ημερομηνία επιστροφής του ποδοσφαιριστή δεν προσδιορίζεται, αφού πλέον υπάρχει δυσπιστία για τις πραγματικές προθέσεις του. Βέβαια, κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο Τσάβες ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο ο τρόπος που ενεργεί δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διατηρούν επικοινωνία με τον ατζέντη του 26χρονου στράικερ, με την προσδοκία να διευθετήσουν την υπόθεση. Τι θα περιλαμβάνει αυτή η διευθέτηση, μένει να αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον και ίσως φτάσει ως τη λύση του συμβολαίου.

Στο μεταξύ, οι διοικούντες την Μπόκα Τζούνιορς έχουν ειδοποιήσει την ΠΑΕ ότι περιμένουν χρήματα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τσάβες. Εφόσον δεν εισπράξουν, τότε θα προσφύγουν στη FIFA, την οποία έχουν ενημερώσει ανεπίσημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ