ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τσάβες δεν πήγε στη συνάντηση

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
Τσάβες EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρές Τσάβες δεν παρέστη στη χτεσινή συνάντηση του ατζέντη του με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού και έστειλε αρνητικά μηνύματα για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα το πρώτο ραντεβού για τον Αντρές Τσάβες... Ο "κομαντάντε" δεν πήγε στη συνάντηση που είχαν ο ατζέντης του, Φερνάντο Ιντάλγκο, και ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, ο οποίος εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση.

Η απουσία του Τσάβες δεν ερμηνεύεται ως θετικό σημάδι, αφού εάν είχε στο μυαλό του να επιστρέψει στην Αθήνα, τότε θα έσπευδε να εξηγήσει στον Ντε Μπαρτόλο την κατάσταση, ώστε εκείνος να μεταφέρει τις εξηγήσεις του στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Πάντως, ο Ιντάλγκο εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση του Τσάβες να μεταβεί στο Μπουένος Άιρες χωρίς άδεια και διαβεβαίωσε ότι τον πιέζει να επανενταχθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, τόνισε ότι όντως ο Τσάβες ταλαιπωρείται από τραυματισμό και υποβάλλεται σε θεραπείες.

Σήμερα το βράδυ σε ώρες Αργεντινής, ο Ντε Μπαρτόλο και ο Ιντάλγκο θα συναντηθούν ξανά και αυτή τη φορά, αναμένεται να δώσει το "παρών" ο Τσάβες. Κάτι που εφόσον συμβεί, θα προκύψουν αρκετές απαντήσεις για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ