ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τόζερ στη λίστα, φιλικό με τον Ηρακλή

WATFORD, ENGLAND - OCTOBER 04:  Daniel Tozser of Watford scores during the Sky Bet Championship match between Watford and Brighton & Hove Albion at Vicarage Road on October 4, 2014 in Watford, England.  (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)
WATFORD, ENGLAND - OCTOBER 04: Daniel Tozser of Watford scores during the Sky Bet Championship match between Watford and Brighton & Hove Albion at Vicarage Road on October 4, 2014 in Watford, England. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ντάνιελ Τόζερ έχει προταθεί στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και πέρασε τον "προέλεγχο" τους, αλλά, δεν υπάρχει επαφή. Κανονίζεται φιλικό με τον Ηρακλή για την Τετάρτη (12/8).

Η πληροφορία ότι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναζητούν έναν κεντρικό χαφ έχει κυκλοφορήσει ανάμεσα στους ατζέντηδες και σπεύδουν να στείλουν τις προτάσεις τους.

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος δέχονται στο e-mail τους πολλά βιογραφικά ποδοσφαιριστών και εξετάζουν όσα τους φαίνονται ενδιαφέροντα.

Ένας από τους προτεινόμενους ο οποίος έχει περάσει τον "προέλεγχο" είναι ο Ντάνιελ Τόζερ, χωρίς, όμως, προς το παρόν, να υπάρχει κάτι περισσότερο. Ο Ούγγρος χαφ διαθέτει χαρακτηριστικά που λείπουν, δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι απαιτήσεις του κρίνονται εντός των δυνατοτήτων της ΠΑΕ.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, οι Φύσσας και Βόκολος θα δεχτούν και άλλες προτάσεις, τις οποίες θα μελετήσουν σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου. Σίγουρα, πάντως, δεν πρόκειται να βιαστούν για την επιλογή τους.

Φιλικό με τον Ηρακλή

Η ακύρωση του φιλικού παιχνιδιού με τη Γαλατάσαραϊ και η μη συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το ματς στο Ανοέτα, οδήγησαν τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού στην αναζήτηση αντιπάλου. Στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή, για τη διοργάνωση ενός αγώνα την Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και ήδη, στον Ηρακλή φαίνεται πως κανονίζουν την έκδοση εισιτηρίων για τους φιλάθλους οι οποίοι θα θελήσουν να την παρακολουθήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ