ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τελάντερ φέρνει πιο... γρήγορα στόπερ

Ο Τελάντερ φέρνει πιο... γρήγορα στόπερ
Τελάντερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ θέλει το χρόνο του μέχρι να επανέλθει και με δεδομένες τις αποχωρήσεις στο κέντρο της άμυνας, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση στόπερ.

Στις 27/6 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν και την Τετάρτη (29/6) θα αναχωρήσουν για το Τέγκελεν της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ελπίζει πως μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες μεταγραφές, έτσι ώστε να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ολλανδία.

Μπορεί Ιμπάρμπο και Γουακάσο να θεωρούνται πιο προχωρημένες περιπτώσεις, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει και θέμα στόπερ. Ο Ράσμους Τελάντερ έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στο πέλμα και η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς θα αργήσει να έρθει.

Έτσι, ο Δανός θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και πλέον γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμος ενόψει των προκριματικών του Europa League. Με δεδομένες, λοιπόν, τις αποχωρήσεις των Σάντσεθ και Ταυλαρίδη, ο Παναθηναϊκός έχει μείνει μόνο με τους Μολέδο, Κουτρουμπή και τον νεαρό Ευαγγέλου.

Με όλα αυτά ως δεδομένα, καταλαβαίνουμε πως στο "τριφύλλι" τρέχουν και την υπόθεση του αμυντικού έτσι ώστε να είναι καλυμμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η κοιλοποδία του Τελάντερ και η αντιμετώπισή της

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ