ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ταμέζ απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Ο Ταμέζ απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Η γαλλική ιστοσελίδα "mercato365.com" υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο του τον αμυντικό χαφ της Βαλενσιέν, Αντριάν Ταμέζ.

Παραδοσιακά, σε κάθε διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, τα μεταγραφικά σενάρια αυξάνονται για όλες τις ομάδες. Ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί εξαίρεση και ενεπλάκη στη Γαλλία, όπου η ιστοσελίδα "mercato365.com" ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι του παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή της Βαλενσιέν, Αντριάν Ταμέζ.

Ο 22χρονος έχει γεννηθεί το 1994, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και κεντρικός χαφ, έχει ύψος 1.80μ. και είναι δεξιοπόδαρος. Κατάγεται από Καμερουνέζους γονείς, όμως έχει γαλλικό διαβατήριο, αφού ο τόπος γεννήσεως του είναι το Λιλ.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τον έχει στο στόχαστρο του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Για να τον αποκτήσει θα χρειαστεί να πληρώσει τη Βαλενσιέν, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2018.

Ο Ταμέζ δεν απασχολεί μόνο τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το δημοσίευμα, αλλά και τις ολλανδικές Τσβόλε και Ουτρέχτη. Φέτος μετρά 24 συμμετοχές (21 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο, 1 στο Λιγκ Καπ) με 1 γκολ και συνολικά 1.769 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ