ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σβίλαρ αφήνει τον Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 18χρονος Σέρβος γκολκίπερ, Μίλε Σβίλαρ, φαίνεται να κερδίζει φανέλα βασικού στη Μπενφίκα και να επηρεάζει χρονικά τη μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένει την απόφαση του προπονητή της Μπενφίκα, Ρούι Βιτόρια, για να μάθει εάν τον Ιανουάριο θα μετακομίσει στη Λισαβόνα ή θα μείνει στην Αθήνα έως τον Ιούνιο. Πρακτικά, το μόνο... εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μοιάζει ο Σέρβος γκολκίπερ, Μίλε Σβίλαρ.

Η Μπενφίκα απέκτησε τον 18χρονο τερματοφύλακα από την Άντερλεχτ στις 28 Αυγούστου, ως μία επένδυση για το μέλλον. Ωστόσο, οι κακές εμφανίσεις του μέχρι πρότινος βασικού, Μπρούνο Βαρέλα, έφεραν τον Σβίλαρ κάτω από την εστία.

Ο Σέρβος εντυπωσίασε στα δύο παιχνίδια της Μπενφίκα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τους ομίλους του Champions League. Επίσης, στη διάρκεια του Οκτωβρίου έχει δύο εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και άλλη μία στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Σε πρώτη φάση, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία αλλά το αγωνιστικό δείγμα είναι μικρό για να υπάρξει οριστικό συμπέρασμα.

Εφόσον ο Σβίλαρ συνεχίσει με παρόμοια απόδοση, τότε η μεταγραφή του Βλαχοδήμου θα μετατεθεί για το καλοκαίρι. Κάτι που εύχεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού θέλει να διατηρήσει τον ομογενή γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ