ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Στραματσόνι συνεχίζει μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό"

"Ο Στραματσόνι συνεχίζει μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Αντρέα Στραματσόνι δέχτηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2018, έχοντας κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό της διοίκησης.

Όχι μόνο δεν τίθεται εν αμφιβόλω η παραμονή του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016 - 2017, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb.com" ο 39χρονος θα συνεχίσει και άλλο! Σε δημοσίευμα της, υποστηρίζει ότι ο Ιταλός προπονητής συμφώνησε να μείνει στην Αθήνα έως τον Ιούνιο του 2018!

Το ρεπορτάζ εξηγεί ότι το ισχύον συμβόλαιο του Στραματσόνι (που λήγει τον Ιούνιο του 2017) του παρέχει τη δυνατότητα να αποδεσμευτεί το καλοκαίρι του 2016 με την καταβολή αποζημίωσης. Ωστόσο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού σχεδιάζει ένα μεγαλεπήβολο πρότζεκτ και θεωρεί τον "Στράμα" τον κατάλληλο για την υλοποίηση του.

Για αυτό, φέρεται να του πρότεινε να συνάψουν μία νέα συμφωνία έως τον Ιούνιο του 2018, χωρίς το δικαίωμα της λύσης της συνεργασίας και ο Ιταλός παρουσιάζεται να την αποδέχτηκε.

Το πλάνο της διοίκησης προβλέπει την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης", τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν και τη συγκρότηση ενός ανταγωνιστικού και ποιοτικού ρόστερ, με τον Στραματσόνι να κατέχει κεντρική θέση.

Photo credit: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ