ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι στήριξε τον Τελάντερ

Ο Στραματσόνι στήριξε τον Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Ράσμους Τελάντερ ήταν ασταθής και έκανε λάθη στο ματς με την Βέροια, που παραλίγο να στοιχίσουν βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν εκείνος που προσπάθησε να εμψυχώσει τον Δανό στόπερ.

Από τους πλέον σταθερούς παίκτες του φετινού Παναθηναϊκού είναι ο Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός στόπερ αποτελεί μια από τις καλύτερες κινήσεις το καλοκαίρι που πέρασε, αν και έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

Στο ματς με την Βέροια δεν ήταν καλός, έκανε λάθη και παραλίγο να έχουν βαθμολογικό κόστος για την ομάδα του. Παρ' όλα αυτά, ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν εκείνος που προσπάθησε να εμψυχώσει τον αμυντικό του "τριφυλλιού".

Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν και προηγήθηκε το λάθος του Τελάντερ στο γκολ της ισοφάρισης του Ναζλίδη (κακό γύρισμα προς τα πίσω με το κεφάλι), ο Ιταλός τεχνικός πήγε και τον αγκάλιασε, μιλώντας του για το λάθος του.

Επίσης, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και μετά το τέλος του ματς, όπου ο 25χρονος συμμετείχε αρνητικά και στο δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων, ενώ και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου είπε πως τα λάθη χρεώνονται σε όλους.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ