ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι πήρε θέση για τον εμπρησμό στην οικία του Μπίκα

Ο Στραματσόνι πήρε θέση για τον εμπρησμό στην οικία του Μπίκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι παραχώρησε συνέντευξη στον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο με αφορμή τον εμπρησμό στην οικία του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα.

Ο εμπρησμός στην οικία του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα το πρωί της Τετάρτης (09/11) προκάλεσε καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η ΕΠΟ, ύστερα από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ανακοίνωσε την επ' αόριστον διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Όπως είναι λογικό, η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται στο επίκεντρο για αρνητικό λόγο γι' ακόμα μία φορά. Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως πρέπει να υπάρξει άμεσα αποκατάσταση της αξιοπιστίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

"Είναι ένα σοβαρό εκφοβιστικό επεισόδιο, που επιβεβαιώνει την επιτακτική ανάγκη για την αποκατάσταση και την προστασία της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου για όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων φιλάθλων και για όσους αγαπούν αυτό το άθλημα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ του Τζανλούκα ντι Μάρτζιο αναφέρει πως οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του "τριφυλλιού" έμαθαν τα νέα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σουρεαλιστικές καταστάσεις στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα
ΕΠΟ: "Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα"
Αλαφούζος: "Θέλουν γρήγορες λύσεις οι φίλαθλοι, αλλά δεν θα διαλύσουμε αυτό που στήσαμε"
Στο "Γ. Καλαφάτης" ο Αλαφούζος
Προχωρά η ελληνοποίηση του Ζέκα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ