ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι παίρνει και Γκαλίνοβιτς στη Σπάρτα Πράγας

Ο Στραματσόνι παίρνει και Γκαλίνοβιτς στη Σπάρτα Πράγας
Γκαλίνοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είναι μόνο ο Λεωνίδας Βόκολος που ξανασμίγει με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ένας ακόμα "πράσινος", ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, θα μετακομίσει στην Τσεχία και θα λάβει πόστο στη Σπάρτα Πράγας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι εδώ και μερικές μέρες ο νέος προπονητής της Σπάρτα Πράγας. Ο Ιταλός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού στελεχώνει σταδιακά το επιτελείο του και έκανε την αρχή παίρνοντας στην Τσεχία τον Λεωνίδα Βόκολο παρότι πριν από δέκα ημέρες ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού που είχε κλείσει τον "Στράμα" είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του "Δυστυχώς ο Στραματσόνι δεν ήρθε για προπονητής στον Παναθηναϊκό".

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" ανέλαβε το πόστο του τεχνικού συμβούλου, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Δεν είναι όμως μόνο αυτός που πήρε μαζί του ο Ιταλός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πόστο στο τεχνικό τιμ της Σπάρτα παίρνει και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς!

Ο Κροάτης ήταν στον Παναθηναϊκό προπονητής τερματοφυλάκων και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να τον αντικαταστήσει είναι ο πρώην προπονητής γκολκίπερς του Τριφυλλιού, Παναγιώτης Αγριογιάννης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ