ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Στραματσόνι ολοταχώς για τον Τζούριτς"

"Ο Στραματσόνι ολοταχώς για τον Τζούριτς"

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν περιορίστηκε στον Ιμπάρμπο και άρχισε τις επαφές για τον δανεισμό του Βόσνιου στράικερ της Τσεζένα, Μίλαν Τζούριτς. Συζήτηση για τον Σλοβένο στόπερ, Κράιτς.

Η αίσθηση που επικρατούσε ήταν πως ο Αντρέα Στραματσόνι ήθελε μόνο έναν επιθετικό για το ρόστερ του Παναθηναϊκού, όμως η ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" έχει διαφορετική άποψη... Με βάση αυτή, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν πρόκειται να είναι ο μοναδικός ο οποίος θα ενισχύσει την επίθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο Στραματσόνι ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία, επικοινώνησε με τον ατζέντη του Βόσνιου επιθετικού της Τσεζένα, Μίλαν Τζούριτς. Ο μάνατζερ Στέφανο Λομπάρντι ενημέρωσε τον Στραματσόνι για το πως μπορεί ο πελάτης του να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

Η Τσεζένα έχει επισημάνει στον Λομπάρντι ότι ο Τζούριτς παραχωρείται έναντι μιας καλής οικονομικής πρότασης και αποκλείεται την προοπτική του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει κάτι, αφού παρόμοια στάση είχε η Κάλιαρι για τον Ιμπάρμπο και τελικά ο Στραματσόνι τη μετέβαλλε...

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Στραματσόνι και του Λομπάρντι, με την παρουσία ανθρώπων της Τσεζένα, για να συζητήσουν την υπόθεση.

Αρέσει ο Κράιτς

Από τη συνάντηση του Αντρέα Στραματσόνι με τους Τομάσο Τζιουλίνι και Στέφανο Καποζούκα για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, προέκυψε και μία παράπλευρη πληροφορία. Ο Στραματσόνι φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Σλοβένο στόπερ της Κάλιαρι, Λούκα Κράιτς.

Ο Κράιτς έκανε μία παραγωγική σεζόν στη Serie B, μετρώντας 24 συμμετοχές και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Με βάση το ρεπορτάζ, ο Στραματσόνι ρώτησε για το δανεισμό του κεντρικού αμυντικού και συνάντησε θετική ανταπόκριση από τον Τζιουλίνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ