ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι "κρυφοκοιτάζει" τον Κονέ

Ο Στραματσόνι "κρυφοκοιτάζει" τον Κονέ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Κονέ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Μπέμπε Ιακίνι για την προετοιμασία της Ουντινέζε και ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί υπό προϋποθέσεις να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Συνομιλεί εδώ και μήνες με τον Αντρέα Στραματσόνι, παραλίγο να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά επέλεξε να διεκδικήσει την παραμονή του στην Ουντινέζε... Απ' ότι φαίνεται, η επιλογή του δεν δικαιώνεται, αφού ο Παναγιώτης Κονέ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή, Μπέμπε Ιακίνι.

Τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου δεν τον συμπεριλαμβάνουν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Περαιτέρω, ο 27χρονος διεθνης δεν πρόκειται να ταξιδέψει στη Βιέννη με την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα μείνει στο Ούντινε, ώστε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Στραματσόνι "κρυφοκοιτάζει" τον Κονέ

Φυσικά, ο Αντρέα Στραματσόνι παρακολουθεί τα τεκταινόμενα με τον Παναγιώτη Κονέ και υπό προϋποθέσεις, μπορούσε να ενδιαφερθεί ξανά. Αλλά, αυτό θα συμβεί μόνο εάν αποχωρήσει ο Μεχντί Αμπέντ και ταυτόχρονα, εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα από την αποδέσμευση του Μάικλ Εσιέν.

Ο Κονέ αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως από την Ουντινέζε, ποσό που δεν μπορεί να διαθέσει ο Παναθηναϊκός. Ο Στραματσόνι έχει συννοηθεί με τον ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο, ώστε οι αποδοχές να καλυφθούν εξ' ημισείας από τις δύο ομάδες και πλέον, προσπαθεί να διαμορφώσει το διαθέσιμο μπάτζετ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ