ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι και η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού

Ο Στραματσόνι και η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού συνοδεύεται από τα σενάρια για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με πρώτο τον Παναγιώτη Κονέ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για το τι ισχύει.

Απομένει η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, όμως ήδη άρχισαν να αναφέρονται ονόματα υποψηφίων μεταγραφικών στόχων, με πρώτο τον Παναγιώτη Κονέ. Η καλή σχέση που διατηρούσε ο νεαρός προπονητής με τον Έλληνα χαφ την περίοδο που συνεργάστηκαν στην Ουντινέζε, το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στο Φρίουλι και η εντοπιότητα του με τη νέα ομάδα του Στραματσόνι, δημιούργησαν πρόσφορο έδαφος για να στηθεί ένα σενάριο...

Φυσικά, είναι πρόωρο για τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού να αρχίσουν να επιβεβαιώνουν και να διαψεύδουν ονόματα, καθώς και να προβλεφθεί πως τα που θα κινηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου. Πρώτα απ' όλα, ο Στραματσόνι θα αξιολογήσει τους παίκτες του και θα αποκτήσει ιδία άποψη για τις ανάγκες και έπειτα θα εισηγηθεί. Παρόλα αυτά, γνωρίζει ότι δεν έχει την άνεση να κινηθεί όπως θα ήθελε...

Ο Στραματσόνι ανέλαβε τον Παναθηναϊκό έχοντας ενημερωθεί από τη διοίκηση για όλα όσα ισχύουν, μεταξύ αυτών και για τις δυνατότητες ενίσχυσης. Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος εξήγησαν ότι η ΠΑΕ αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και εξυγιένεται εν λειτουργία, ενώ εστίασαν στα ποσά που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι και στον αποκλεισμό από το Europa League, που επιδείνωσε την κατάσταση.

Με αποκλεισμένο τον Παναθηναϊκό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με μεγάλη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και με μοναδικό προσιτό στόχο το Κύπελλο, ο Στραματσόνι υποχρεούται να διαχειριστεί το ρόστερ που έχει στη διάθεση του και να αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι το έμψυχο δυναμικό επαρκεί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και υπό διαφορετικές συνθήκες, θα διεκδικούσε στα ίσα τον τίτλο. Αυτό το τόνισαν στον Στραματσόνι και ο Ιταλός φέρεται να συμφωνεί ότι η ομάδα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Φυσικά, το ζητούμενο είναι να μπορέσει να παρουσιάσει κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο, το μέρος στο οποίο θα κριθεί το έργο του έως το τέλος της σεζόν.

Εν όψει της μεταγραφικής περίοδου του Ιανουαρίου, Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος θα καταρτίσουν μία λίστα με παίκτες τους οποίους έχουν ξεχωρίσει, θα τους θέσουν σε γνώση του Στραματσόνι, αλλά τα περιθώρια για μία μεταγραφή είναι στενά. Επί της ουσίας, θα εξαρτηθεί από τη βαθμολογία και από την εικόνα που θα βγάζει ο Παναθηναϊκός εκείνο το χρονικό διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ