ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι εξετάζει τις εναλλακτικές

Ο Στραματσόνι εξετάζει τις εναλλακτικές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι επανασχεδιάζει την τακτική προσέγγιση του Παναθηναϊκού λαμβάνοντας υπόψη τους τραυματισμούς των Λεντέσμα, Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το ποδόσφαιρο κρύβει απρόοπτα και τρία συνέβησαν στον Αντρέα Στραματσόνι, κατά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Πέμπτη (15/2).

Ο Ιταλός προπονητής έχει στο απουσιολόγιο τους Κριστιάν Λεντέσμα, Βίκτορ Ιμπάρμπο και Γιώργο Κουτρουμπή. Τρεις ποδοσφαιριστές τους οποίους προόριζε βασικούς για την πρεμιέρα του ομίλου του Europa League και αγωνιά για τη συμμετοχή τους.

Ο Στραματσόνι είχε καταλήξει στη διάταξη 3-5-2 για την αντιμετώπιση του Άγιαξ, με τον Κουτρουμπή να είναι ο δεξιός στόπερ, ο Λεντέσμα ο μοναδικός αμυντικός χαφ στο ανάποδο "τρίγωνο" και ο Ιμπάρμπο ο παρτενέρ του Μπεργκ στην επίθεση.

Σύστημα και εναλλακτικές

Πλέον, ο Στραματσόνι καλείται να καθορίσει τις εναλλακτικές λύσεις σε κάθε μία από τις τρεις περιπτώσεις, ώστε να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Διότι μετά τη σύσκεψη με τους συνεργάτες του, κατάληξε ότι δεν θα αλλάξει το σύστημα, ανεξαρτήτως των απουσιών.

Αρχικά, στην τριάδα των στόπερ ο μόνος διαθέσιμος για την αντικατάσταση του Κουτρουμπή είναι ο Κουλιμπαλί. Ο Σάμπα ακόμα δεν είναι έτοιμος, ο Ρέις δεν έχει πείσει και ο νεαρός Ευαγγέλου δεν κρίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει.

Έπειτα, για τη θέση του "εξαριού", ο Λουντ θα αντικαταστήσει τον Λεντέσμα και είτε θα αναλάβει τη θέση, έχοντας πλησιέστερα χαρακτηριστικά στον Αργεντινό, είτε ο Ζέκα θα μετατεθεί στο "πόστο".

Τέλος, στην επίθεση ο Εμποκού έχει παρεμφερές αγωνιστικό στυλ με τον Ιμπάρμπο, εφόσον ο Κολομβιανός δεν μπορέσει να αγωνιστεί. Ωστόσο, ο Λέτο έχει καλύτερη συνεργασία με τον Μπεργκ και μπορεί να προσφέρει στην κατοχή της μπάλας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ