ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Στραματσόνι έκανε το deal για τον ΣΚΑΪ"

"Ο Στραματσόνι έκανε το deal για τον ΣΚΑΪ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι κρίθηκε ως ο... υπεύθυνος για το χαμηλότερο τίμημα που θα καταβάλλει ο Γιάννης Αλαφούζος για την εξασφάλιση μιας τηλεοπτικής άδειας. (TWEETS)

Ασφαλώς, το αποτέλεσμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού θα αποδειχτεί στο γήπεδο, αλλά κατά γενική ομολογία ο Αντρέα Στραματσόνι αναβάθμισε το ρόστερ, πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ κόστους και ποιότητας.

Η αναγνώριση που απολαμβάνει σε αυτό τον τομέα ο Ιταλός προπονητής (όχι μόνο από τους φίλους του Τριφυλλιού) συνέπεσε χρονικά με τον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Κυβέρνηση για τις 4 τηλεοπτικές άδειες, πανελλήνιας εμβέλειας.

Στην πλειοδοσία ο Γιάννης Αλαφούζος εξασφάλισε την πρώτη από τις 4 άδειες, καταβάλλοντας τελικά το πιο χαμηλό τίμημα. Η σύγκριση ευνοεί ακόμα περισσότερο τον ιδιοκτήτη του ομίλου ΣΚΑΪ, αναλογικά με τα 75,9 εκατομμύρια ευρώ που κατέβαλλε ο Θοδωρής Κυριακού για την τρίτη άδεια και τα 73,9 εκατομμύρια ευρώ του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τέταρτη.

Η εξαιρετική επίδοση των συνεργατών του Αλαφούζου, ώθησε πολλούς χρήστες του διαδικτύου να υποστηρίζουν στο Twitter, ότι εκ μέρους του τηλεοπτικού σταθμού πλειοδότησε στο διαγωνισμό ο Αντρέα Στραματσόνι. Ένα έμμεσο δείγμα αναγνώρισης των διαπραγματευτικών ικανοτήτων του Ιταλού.

Διαβάστε μερικά tweets:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ