ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι ασχολείται με τον Ντ' Αλεσάντρο

Lazio's Edson Braafheid (R) vies for the ball with Atalanta's Marco D'Alessandro during the Italian Serie A soccer match between SS Lazio and Atalanta at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 13 March 2016.  ANSA/ETTORE FERRARI
Lazio's Edson Braafheid (R) vies for the ball with Atalanta's Marco D'Alessandro during the Italian Serie A soccer match between SS Lazio and Atalanta at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 13 March 2016. ANSA/ETTORE FERRARI ANSA

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό τον 25χρονο ακραίο χαφ της Αταλάντα, Μάρκο Ντ' Αλεσάντρο. Ο νέος προπονητής στο Μπέργκαμο θα κρίνει την υπόθεση. (VIDEO)

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με τον οποίο ασχολείται τις τελευταίες ώρες ο Αντρέα Στραματσόνι... Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "TuttoMercatoWeb", ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξετάζει τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Αταλάντα, Μάρκο Ντ' Αλεσάντρο.

Το μέλλον του Ντ' Αλεσάντρο στο Μπέργκαμπο είναι αμφίβολο και περιμένει την έλευση του νέου κόουτς, ο οποίος θα αποφασίσει για την παραμονή του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτός θα είναι ο Ρολάντο Μαράν και δύσκολα θα φέρει αντιρρήσεις στην παραχώρηση του δεξιοπόδαρου ποδοσφαιριστή.

Ο Στραματσόνι έχει μιλήσει με τους ιθύνοντες της Αταλάντα και αναμένει την άδεια τους για να πλησιάσει τον Ντ' Αλεσάντρο. Ωστόσο, τον γνωρίζει από το παρελθόν, αφού τον προπονούσε στα τμήματα υποδομής της Ρόμα.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ρισπόλι δεν απασχολεί τον Στραματσόνι παρά το δημοσίευμα της εφημερίδας Tuttosport, ενώ συμπληρώνει ότι ο 39χρονος προπονητής συνεχίζει τις επαφές με τους υπεύθυνους της Κάλιαρι για τον Ιμπάρμπο.

Δείτε τον Μάρκο Ντ' Αλεσάντρο σε δράση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ