ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στιλ έφτιαξε βίντεο αποχαιρετισμού στον Νάνο

Ο Στιλ έφτιαξε βίντεο αποχαιρετισμού στον Νάνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκ Στιλ θέλησε να αποχαιρετήσει τον κολλητό του Νάνο Γκονθάλεθ με ένα εντυπωσιακό βιντεάκι που ανέβασε και... μόνταρε ο ίδιος στο instagram από κοινές στιγμές των δυο. Συγκινήθηκε ο Ισπανός άσος.

Οι Λουκ Στιλ και Νάνο Γκονθάλεθ έκαναν πολύ καλή παρέα στην διάρκεια της κοινής τους θητείας στον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν κολλητοί και περνούσαν αρκετές στιγμές μαζί εντός και εκτός γηπέδων.

Ο Άγγλος γκολκίπερ έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο για να αποχαιρετήσει τον Νάνο και μάλιστα έκανε τον Ισπανό να δακρύσει από τη συγκίνηση.

Ο Στιλ πόσταρε το βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram και έγραψε: "Το να μιλάς την ίδια γλώσσα κάποιες φορές είναι άσχετο. Φίλε δεν είμαι καλός στα αντίο αλλά καλός στο να φτιάχνω μοντάζ". Συνόδευσε μάλιστα το βίντεο με ένα τραγούδι από την δεκαετία του 80' όπως έγραψε.

Για να του απαντήσει ο Νάνο: "Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με έκανες να κλάψω... αλλά θέλω να σου πω ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να είμαι μαζί σου αυτά τα δυο χρόνια και ξέρω ότι έχω έναν πολύ καλό φίλο. Σε ευχαριστώ".

Στα σχόλια παρενέβη και ο Ζέκα που αποθέωσε τον Στιλ για τον βίντεο και παράλληλα έστειλε το μήνυμα του και στον Νάνο: "Απλά να πω ότι το βίντεο αυτό είναι απίστευτο Λουκ. Θα μας λείψεις Νάνο".

@nano21gonzalez Speaking the same language is irrelevant sometimes !! Mate I don't do good byes but I do make montages with an 80's theme song!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Luke Steele (@lukesteele_pao) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ